3:21 pm - Tuesday March 19, 8548

Magia muzicii și generozitatea brașovenilor s-au reunit pentru cauza copiilor cu autism

169 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Magia muzicii și generozitatea brașovenilor s-au reunit pentru cauza copiilor cu autismAsociația  „Copiii de Cristal” le mulțumește tuturor brașovenilor care au participat la evenimentul caritabil „Un dar muzical pentru Copiii de Cristal”. Spectacolul a fost organizat de Asociația „Ladies Circle nr. 1” și Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, luni, 1 iunie, la Sala Patria.

Maestrul Florin Ionescu Galați – la vioară şi Corina Ibănescu – la pian, alături de tineri muzicieni ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” au oferit un dar muzical din suflet pentru Asociația „Copiii de Cristal” cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Melomanii brașoveni au fost invitati la un concert de excepție, organizat în beneficiul copiilor, tinerilor și adulților diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Magia muzicii și generozitatea brașovenilor s-au reunit pentru cauza copiilor cu autismInițiativa acestui eveniment a aparținut reprezentanților Asociației „Ladies Circle nr. 1” și  Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov.

„Am dorit să oferim acest dar «Copiilor de Cristal», alături de talentații elevi de la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea”. Cu toții merită să fie în prim plan în această zi, alături de talentul  maeștrilor Florin Ionescu Galați și Corina Ibănescu, care  merită omagiat”, spune Daniela Cogălniceanu, organizator din partea Asociației „Ladies Circle”.

 „Liceul de Muzică «Tudor Ciortea» nu este la prima manifestare de acest gen. Am participat la mai multe evenimente cu scop caritabil. Copiilor le face plăcere să se gândească la faptul că muzica lor e ca un dar pentru cei care au nevoie”, a declarat Francisca Lupu, directorul Liceului de Muzică „Tudor Ciortea”.

Pentru părinții copiiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist este extrem de important să simtă susţinerea, aprecierea şi încurajarea comunităţii de care aparţin.

„Este un gest nemaipomenit din partea Asociației «Ladies Circle» și a elevilor Liceului de Muzică «Tudor Ciortea» din Brașov și mai ales a tinerilor artiști, care sunt extraordinar de talentați. Este un gest de suflet pe care noi îl primim cu sufletul deschis”, spune Gabriela Plopeanu, președintele Asociației „Copiii de Cristal”.

Magia muzicii și generozitatea brașovenilor s-au reunit pentru cauza copiilor cu autism Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor au fost direcționate către Asociația „Copiii de Cristal”, pentru continuarea terapiei celor peste 80 de copii, tineri şi adulţi diagnosticați cu diverse tulburări din spectrul autist.  În urma acestui eveniment caritabil, Asociația „Copiii de Cristal”  a beneficiat de o donație în valoare de 3.500 de lei.

„Suntem cu adevărat recunoscători celor care au înțeles importanța ajutorului pe care asociația noastră îl acordă persoanelor cu tulburări din spectrul autist și suntem mândri că facem parte dintr-o comunitate atât de sensibilă la problemele membrilor ei”, a mai precizat Gabriela Plopeanu.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

O nouă stagiune a concertelor de orgă debutează la Biserica Neagră

Pictură originală din anul 1240, descoperită la biserica fortificată din Cincu

Related posts
Comments are closed