4:04 pm - Saturday April 20, 2024

Lucian Pătrașcu este noul președinte executiv al organizației municipale PSD Brașov

945 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Organizația Municipală Brașov a Partidului Social-Democrat (PSD) are, de vineri, un nou președinte executiv.

Comitetul Executiv al Organizației Municipale a PSD a hotărât, la propunerea președintelui Florin Orțan, ca funcția să fie încredințată lui Lucian Pătrașcu. Propunerea a fost adoptată cu voturile celor aproape 200 de delegați prezenți.

„Organizația Municipală trece printr-o transformare vizibilă în ultimul an. Sunt adeptul întineririi partidului, în primul rând, pentru efectul pozitiv. PSD Brașov primește o infuzie de idei noi, cu care vom lucra în perioada următoare și cu care ne vom prezenta la alegerile locale de peste trei ani. Urmărim, de asemenea să atragem oameni care performează în meseriile lor. Cei care au obiceiul de a fi profesioniști la locurile lor de muncă, se vor implica în politică știind că au un țel, bunăstarea cetățeanului”, a afirmat senatorul Florin Orțan, președintele Organizației Municipale Brașov a PSD.

Lucian Pătrașcu are 35 de ani, este doctor în Economie și a lucrat doar în mediul privat. A intrat în politică în urmă cu aproape patru ani, decis să se implice activ. El este și liderul Grupului PSD din Consiliul Local Brașov.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei, cei cu care am făcut echipă în campaniile electorale și nu numai. Mesajul  pe care l-am transmis la ședința Comitetului Executiv este că trebuie să muncim și mai mult de acum încolo. Și asta pentru că toți ne dorim să deschidem și mai mult partidul, să îl întinerim și să continuăm proiectele asumate. În plus, și în calitate de consilier local, am nevoie de colegii mei. Ei sunt primii care îmi transmit semnalele din fiecare cartier, fiecare bloc, despre ce probleme au cetățenii”, a declarat Lucian Pătrașcu.

Comitetul Executiv a aprobat și numirea a trei vicepreședinți Gabriela Urse, Gabriel Florescu și Liviu Seceleanu.

 


sursa: Lucian Pătrașcu este noul președinte executiv al organizației municipale PSD Brașov by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

BRAȘOV. Aristotel Căncescu nu mai vrea să fie liberal cu acte. Scrisoare de DEMISIE din PNL

BRAȘOV. Mara Mareș susține că este dificil să echivalezi în România o diplomă obținută în străinătate

Related posts
Your comment?
Leave a Reply