11:47 am - Wednesday August 15, 2018

Liviu Lupu, noul președinte al organizației municipale a PSD. Răzvan Popa, candidat la funcția de primar

389 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Liviu Lupu, noul președinte al organizației municipale a PSD. Răzvan Popa, candidat la funcția de primar

20.30 Jocurile din interorul PSD s-a făcut înainte de începerea alegerilor. Astfel, Liviu Lupu nu a mai avut contracandidați la funcția de președinte al organizației municipale, iar Răzvan Popa, cel despre care se zvonea că va intra în cursa de șef la social-democrați, a renunțat și s-a ales cu susținerea partidului pentru postul de primar al Brașovului.

Iată restul echipei de conducere: presedinte executiv – Razvan Popa, vicepresedinti – Marin Denitiu, Mircea Bogdan, Pradan Florina, Emil Nita Jr., Grigorescu Dan, Ortanu Florin și Radu Sorin. Secretar – Axinte Ionel.

12.35 Astăzi va avea loc validarea comietului municipal și alegerea noii conduceri – președinte, președinte executiv și vicepreședinți.

De mâine, social-democrații brașoveni vor avea o echipă nouă, „pe care sperăm să o putem prezenta săptămâna viitoare cu un proiect pentru anul viitor, în vederea candidaturilor la alegerile locale – funcția de primar, Consiliul Local, candidați pentru pentru Consiliul Județean și președinte al Consiliului Județean”, a precizat senatorul PSD Viorel Chiriac, care consideră că pentru comunitățile mici este indicat ca liderul politic să nu aibă și funcții în adminsitrația locală.

Până în acest moment, pentru funcția de președinte al organizației municipale, care are peste 5.000 de membri, s-a înscris doar Liviu Lupu (fost consilier local), iar neoficial își dorește și Răzvan Popa (fost viceprimar). Fostul președinte, Mihai Ghirdă, a precizat că nu mai candidează la această funcție. Însă, se pot înscrie pentru șefia organizației municipale a PSD chiar și în timpul conferinței municipale de alegeri.

În teritoriu s-au finalizat conferințele de alegere a noilor structuri în toate localitățile, cu excepția Predealului, unde desemnarea noilor șefi va avea loc sâmbătă. Conferința județeană pentru desemnarea conducerii județene a PSD va avea loc în luna octombrie.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Chiriac zice că terenul pentru Aeroport se va vota la toamnă

Cătălin Leonte: „Îmi doresc să fim Capitală Europeană a Culturii, să putem arăta lumii sufletul nostru”

Related posts
Comments are closed