9:10 am - Friday March 29, 2024

LIVETEXT. ZIUA MOȚIUNII!!! Dragnea și Tăriceanu s-au întâlnit cu Grindeanu și i-au cerut din nou demisia. „Acest lucru nu este posibil, așa că mergem la vot”

752 Viewed Stiri Brasov 0 respond

11.05 – Parlamentarii PSD și ALDE vor vota cu bilele la vedere.

10.55 – Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-au întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu și i-au cerut din nou să demisioneze. „Acest lucru nu este posibil, așa că mergem la vot”, a spus Grindeanu. În schimb, Liviu Dragnea nu a vrut să vorbească despre această întâlnire, despre care a spus că a fost „o întâlnire privată”.

10.33 – La Palatul Parlamentului a ajuns și premierul Sorin Grindeanu. El se află în biroul deputatului Victor Ponta, aliatul său în această „bătălie”.

10.30 – Ședința grupurilor parlamentare reunite ale PSD și ALDE este în desfășurare. Deși nu este parlamentar, șa ședință participă și Gabriela Firea, primarul Capitalei și vicepreședinte PSD.

10.27 – Votul va fi secret cu bile. 

10.25 – PMP, USR și UDMR au anunțat că nu vor participa la vot. În schimb, parlamentarii PNL vor fi în sală, dar nu vor vota. Varujan Pambuccian, liderul grupului minorităților, a declarat că deputații grupului au decis să voteze fiecare cum crede de cuviință.

10.20 – PSD și ALDE au împreună 247 de parlamentari, pentru ca moțiunea să treacă fiind nevoie de 233 de voturi.

Configuraţia Parlamentului:

Total parlamentari – 464

Voturi necesare pentru a trece moţiunea – 233

PSD – 221

PNL – 98

USR – 43

UDMR – 30

ALDE – 26

PMP – 26

Minorităţi – 17

Neafiliaţi – 3.

Moțiunea de cenzură a coaliției PSD-ALDE împotriva Guvernului Sorin Grindeanu va fi dezbătută și votată astăzi, începând cu ora 11.00, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.

 

 


sursa: LIVETEXT. ZIUA MOȚIUNII!!! Dragnea și Tăriceanu s-au întâlnit cu Grindeanu și i-au cerut din nou demisia. „Acest lucru nu este posibil, așa că mergem la vot” by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

GABRIELA FIREA DIXIT: „Grindeanu e James Bond pucistu’!”

Mătușa lui Grindeanu dixit: „Dragnea și-a bătut joc de el”!!!

Related posts
Your comment?
Leave a Reply