11:48 am - Wednesday August 15, 2018

„Lecția de balet” și lieduri, oferite de Opera Brașov

193 Viewed Stiri Brasov 0 respond

„Lecția de balet” și lieduri, oferite de Opera BrașovVineri, 24 aprilie 2015, de la ora 11.00, în Sala de Balet a Operei Brașov, se va desfășura „Lecția de balet”, în cadrul proiectului inaugurat la începutul stagiunii 2013 – 2014. Programul, adresat copiilor de vârstă şcolară, cuprinde o oră de studiu de balet – special construită pentru a promova baletul în rândul celor mici – cu tehnici de balet clasic şi contemporan, cu secvenţe coregrafice, dar şi cu variaţiuni din spectacolele de balet. Prezintă Cristina Rotundu, solistă a baletului Operei Brașov. Preţ bilet: 7 lei.

Tot vineri, 24 aprilie 2015, de la ora 18.30, la Sala mică – PATRIA, în cadrul ciclului „Liedul de la cântecul trubadurilor la liedul contemporan”, va avea loc Recitalul intitulat „April”, cu un program ce va cuprinde lieduri romantice și neoclasice din creația compozitorilor O. Respighi, P.I. Ceaikovski, J. Strauss, J. Brahms, dar și piesa „April” a lui F.P. Tosti, cea care și dă titlul acestui recital.

Recitalul va fi susținut de soprana Anda Pop (foto), mezzosoprana Carmen Topciu și pianista Verona Maier (Universitatea Națională de Muzică București). Prezintă Anda Tabacaru-Hogea. Intrarea este liberă.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Zece lucruri mai puțin cunoscute despre Cetatea Râșnov: primele fortificații sunt din neolitic, iar sașii nu lăsau românii să cumpere locuințe în Cetate

Expoziție foto la Colegiul Național „Andrei Șaguna“

Related posts
Comments are closed