6:48 am - Friday March 29, 2024

Lămuriri cu privire la călătoria valabilă 50 de minute pe mijloacele de transport ale RAT Brașov

465 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Lămuriri cu privire la călătoria valabilă 50 de minute pe mijloacele de transport ale RAT BrașovRAT Brașov a decis să vină în ajutorul celor care utilizează mijloacele de transport în comun și să le ofere câteva „instrucțiuni” și în mediul online în ceea ce privește noul sistem de taxare, respectiv cu privire la valabilitate unei călătorii timp de 50 de minute, indiferent de câte autobuze schimbi în acest interval. Astfel, pe portalul www.ratbv.ro, la secțiunea „Tarife”, a fost introdusă o rubrică denumită sugestiv „Întrebări frecvente – bilet valabil 50 min” unde se răspunde la principalele nelămuriri ale călătorilor cu privire la taxarea pe unitate de timp, care a intrat în vigoare de la data de 1 iulie.

Astfel, biletul trebuie compostat o singură dată, la urcarea în primul mijloc de transport în comun, nemafiind necesară validarea și în restul mijloacelor de transport în comun. „Acest nou sistem de tarifare presupune că după validarea unui bilet, timp de 50 de minute se poate călători pe mai multe trasee sau cu mai multe mijloace de transport pe același traseu”, au precizat reprezentanții RAT.

Pe bilet, în momentul compostării, se inscripționează data și ora, iar în momentul expirării celor 50 de minute trebuie compostat un nou bilet, indiferent de distanța sau durata ce urmează a fi parcursă. Sunt valabile 50 de minute atât biletele obișnuite, respectiv cu tarif de 2 lei călătoria, dar și biletele cu preț redus pentru pensionari/studenți ori bilete gratuite. Sistemul de taxare la 50 de minute nu se aplică însă pe Linia 20, spre Poiana Brașov. Totodată, în autobuze există anunțuri cu privire la noul sistem de taxare, controlorii RAT împărțindu-le călătorilor flyere prin care se promovează acest lucru.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

DSS are bani pentru salariile medicilor școlari doar până în luna octombrie

Cine sunt tinerii accidentați de soldatul american beat

Related posts
Comments are closed