4:00 pm - Monday September 19, 1278

Inimioara unei fetiţe are nevoie de noi!

654 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Daria are nevoie de noi, are nevoie oameni cu inimă pentru ca inimoara ei să bată în pieptul ei mic. Fetiţa are doar două luni şi a fost operată astăzi pe inimă la Târgu Mureş. Însă pentru însănătoşirea ei mai este nevoie de încă de două intervenţii, intervenţii pentru care părinţii au nevoie urgentă de bani.

„Mobilizare prieteni! În prag de sărbători trebuie ajutată inimioara unei fetiţe! Acum două ore a ieşit cu bine din prima operaţie  efectuată la Târgu Mureş. Doctorii sunt reţinuţi 24 de ore în ceea ce priveşte starea fetiţei. Mai sunt necesare două operaţii pentru ca fetiţa să fie sănătoasă, iar pentru acest lucru, părinţii ei au nevoie de bani! Hai să oferim fiecare cât putem! Contul este RO64CARP008200764867RO01- Turbă Elena Gabriela. Tăticul este pe drum spre casă, spre Făgăraş, în acest moment, iar cei care doresc să ajute, puteţi să-i înmânaţi lui suma de bani( tel. 0770/565930). Nu stăm cu mâine în sân! Ajutăm la nevoie! Să avem cu toţii sănătate, să fim fericiţi că nu avem în noi inima de piatră şi să ne ferească Dumnezeu de tot rău! Doamne ajută această fetiţă“, a scris un prieten al familiei pe pagina de facebook.

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

O tânără din Braşov şi-a deschis şcoală de street dance cu fonduri europene. Cum a reuşit să pună în practică visul nebunesc

Scrisoarea unui tânăr liberal către preşedintele Iohannis

Related posts
Your comment?
Leave a Reply