11:27 pm - Wednesday February 20, 2019

Începe Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, la Braşov

239 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Începe Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, la Braşov

Braşovul găzduieşte în această săptămână, în perioada 21 – 25 Iunie 2017, Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, 9 -10 ani şi 11 – 12 ani.

Clubul Sportiv Universitatea Braşov împreună cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică au început deja pregătirile acestui eveniment care se va desfăşura la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”.

Este una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, având în vedere că se vor prezenta nu mai puţin de 115 sportive din toate colţurile ţării.

Miercuri, 21 iunie, se vor desfăşura antrenamentele de acomodare pentru fiecare club participant, după care vor începe etapele de desfăşurare efectivă a concursului.

Joi, vineri şi sâmbătă se va desfăşura concursul individual, apoi cel pe echipe, după care va urma calificarea pentru finalele de duminică, pentru desemnarea celor mai bune 8 sportive din ţară.

Fetiţele care vor reprezenta Braşovul la această competiţie sunt: Ruxandra Popa – 11 ani, Teodora Cârstea – 11 ani, Ioana David –   10 ani şi Carolina Zaharia – 10 ani. Sportivele, legitimate la CSU Braşov, sunt antrenate de către Alina Stratulat şi Roxana Tincea.

În toate aceste zile, Alina Stratulat va fi prezentă şi la arbitraj.

Foto: funsports.ro

sursa: Începe Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, la Braşov by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Începe Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, la Braşov

Ana Botezatu (CSM Brașov) campioană națională la sabie copii

Related posts
Your comment?
Leave a Reply