12:08 pm - Thursday June 20, 2019

Honda prinde Rădăcini la Braşov

705 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Honda prinde Rădăcini la BraşovRădăcini Motors Braşov este importator şi reparator autorizat pentru o nouă marcă auto – HONDA.

Cu o investitie de 4 milioane de euro, Grupul Rădăcini a deschis, în 2007, un centru integrat de vânzări și service Opel-Chevrolet în Brașov. Astfel, Braşovul, un centru important pentru piaţa auto românească, a devenit unul dintre punctele cheie ale reţelei Rădăcini.

Rădăcini Motors Braşov s-a dovedit a fi un actor activ în piaţa auto locală, cu rezultate notabile atât ca volum de vânzări, cât şi ca nivel de calitate a serviciilor oferite clienţilor. În cei şapte ani, Grupul Rădăcini a vândut peste 1500 de maşini la Braşov.

Mai mult, în 2014, peste 10% din vânzările naţionale ale mărcii Mazda au fost realizate la Braşov, acesta fiind un exemplu sugestiv privind seriozitatea muncii echipei Rădăcini Motors Braşov.

În prezent, centrul are o suprafață de 5800 mp, dintre care 740 mp sunt alocați showroomului, are 40 de angajati şi reprezintă trei mărci – Opel, Mazda, HONDA.

Pe lângă vânzarea de automobile, Rădăcini Motors Brașov oferă o gamă largă de servicii, service mecanică și electrică, service tinichigerie şi vopsitorie, stație ITP, centru constatări daune.

Honda completează armonios oferta Grupului Rădăcini. În cei peste 50 de ani de existenţă, marca japoneză şi-a construit pas cu pas o imagine aparte, serioasă şi echilibrată. Fiabilitatea proverbială a fost şi este confirmată de poziţiile în topurile de satisfacţie a clienţilor de pe toate continentele. Nu în ultimul rând, noile motoare Honda (în special noul diesel de 1,6 litri) reprezintă adevărate etaloane de economie. Ca urmare, Honda a devenit una dintre puţinele mărci auto capabile să nască pasiuni şi, implicit, clienţi fideli.

“Am ales Honda pentru că ne dorim realizarea unui pol de excelenţă în Braşov. Honda reprezintă pentru noi o maşină foarte fiabilă, cu un raport preţ – calitate foarte bun şi cu un grad foarte mare de retenţie a clienţilor. În plus, aducem maşini pe stoc, cu livrare imediată şi facem buy back pentru orice Honda cumpărată” – a declarat Nicolae Sorescu, director de vânzări Grup Auto Rădăcini.

Ghidându-ne după filosofia și țelurile lui Soichiro Honda – și-a dorit să construiască produse care ajută oamenii și să devină cel mai bun din lume – la rândul nostru ne dorim ca piața locală să poată beneficia de aceste produse și, bineînțeles, de serviciile de calitate aferente vânzării și servisării acestei mărci de prestigiu” – a declarat Ioan Kiss, director executiv Radacini Motors Brasov.

Având în portofoliu mai multe mărci auto (Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroën, Honda, Peugeot, Cadillac) şi service multimarcă (Bosch Car Service), Rădăcini este unul dintre cei mai importanţi dealeri ai pieţei auto romanesti. În cei 23 ani de activitate în domeniul auto, grupul Rădăcini a vândut peste 60.000 de autoturisme propunându-și ca în anul 2014 să crească toate cotele de piață pentru mărcile pe care le reprezintă.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

Și frumoase, și deștepte

BRAŞOV. Accident cu victime încarcerate pe Drumul Poienii!

Related posts
Comments are closed