12:07 pm - Thursday June 20, 2019

HAPPY FAMILY DAY la ELIANA mall

617 Viewed Stiri Brasov 0 respond

HAPPY FAMILY DAY la ELIANA mall„Ne pasă de comunitatea noastră” este sloganul noului concept de eveniment organizat de ELIANA mall, şi anume „Happy Family Day”, dedicat familiei tale fericite.

Încurajăm petrecerea timpului în familie, dar şi împreună cu alte familii, astfel ne creăm propria familie numeroasă şi voioasă. În această vară, vă invităm să ne bucurăm împreună de momentele distractive şi creative pregătite cu drag de ELIANA mall. Haideţi să ne adunăm cu mic şi mare într-un cadru special creat pentru voi,  plin de culoare,  veselie şi energie, pentru că ELIANA mall face parte din familia ta, motto care ne dictează fiecare acţiune frumoasă. Sâmbătă, 23 August 2014 vă aşteptăm la ELIANA mall. Intrarea este gratuită la evenimentul „Happy Family Day”:

  • 10:30 Teatru de păpuşi „Povestea porcului”, realizat de „Valiza cu Teatru”
  • 11:15 Atelier de creaţie „Reciclăm distractiv”, realizat de Asociaţia „Happy Moms”
  • 12:00 Sesiune de fotografie cu Familia Ta Fericită, realizat de fotograful profesionist Iulia Barbu

HAPPY FAMILY DAY la ELIANA mallToţi participanţii la acţiunile din cadrul evenimentul „Happy Family Day” primesc din partea ELIANA mall un voucher cadou, în valoare de „10 lei”, valabil la cumpărături de minim 100 de lei, în cadrul a 25 (douăzecişicinci) de magazine din centrul comercial. Numele magazinelor este menţionat pe verso-ul voucherului cadou.

sursa: newsbv.ro

News Feed
Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

BRAŞOV. Accident cu victime încarcerate pe Drumul Poienii!

ALS – Ice Buckek Challenge – Lupta impotriva sclerozei

Related posts
Comments are closed