8:34 am - Wednesday August 15, 2018

Grapă și-a prezentat echipa de conducere de la UNPR Brașov

224 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Grapă și-a prezentat echipa de conducere de la UNPR BrașovSenatorul UNPR Sebastian Grapă, președintele filialei, a prezentat, astăzi, o parte din echipa UNPR Brașov: Alina Caba – președintele Organizației de Tineret a UNPR Brașov (foto stânga), Violeta Coman – secretar la organizația municipală, Adriana Zara – președintele Organizației Județene de Femei, Laurian Pop – secretar general al UNPR  (membru de când s-a înființat UNPR Brașov), Puiu Garcea – președintele organizației de seniori, Andrei Roșioru – președintele organizației oamenilor de afaceri, Mihai Bârsan – președintele organizației municipale.

Grapă s-a arătat foarte optimist în privința succesului pe care-l va avea această formațiune în plan județean. El susține că UNPR va deveni a treia forță importantă din Brașov și va obine cel puțin un municipiu, ținta fiind municipiul Făgăraș, iar ca primari de comună va avea cel puțin patru, indiferent că este candidatura individuală a partidului sau printr-o alianță cu alte partide.

Iată ce spun membrii conducerii UNPR, prezenți la prima conferință de presă după venirea lui Grapă la conducerea filialei.

Grapă și-a prezentat echipa de conducere de la UNPR BrașovSebastian Grapă: „Alegerile în 2016 vor fi câștigate tot de o alianță social-liberală, unde vor fi ambele curente. Nu există în mometul de față nicio formațiune suficient de puternică, să poată obține un scor confortaabil. Eu cred într-o alianță social-liberală, dar nu ne este indifernt cu cine se va forma. Nu cred într-un guvern în care Boc sau Videanu să fie prim ministru. PNL ne poate fi partener de guvernare în cazul în care lasă balastul deoparte. Este vorba despre oameni care au condus niște guverne, care au schingiuit populația și au adus-o la sapă de lemn.”.

Grapă și-a prezentat echipa de conducere de la UNPR BrașovMihai Bârsan: „Pentru municipiu vrem să activăm electoratul de centru stânga, să aducem un nou curent în această direcție. Este clar că brașovenii, deși unii preferă să declare că este un oraș liberal, se vor orienta și către noi. Venim cu un mesaj nou, al interesul național, chestiune care în România funcționează doar la nivel declarativ. Avem ca obiectiv principal pentru perioada următoare creșterea numărului de membri. În plan municipal, ținta la viitoarele alegeri este să obținem cel puțin doi consilieri locali. În ceea ce privește unele speculații ale aproprierii UNPR de PNL, președintele partidului, dl. general Gabriel Oprea, a spus în nenumărate rânduri și a precizat că îl va sprijini pe președintele Johannis, dar numai în ceea ce privește măsurile ce vizează siguranța națională.

Alina Caba: „Am fost un fin observator al politicii. Am opotat pentru UNPR  pentru că a creat un echilibru în politică și la guvernare. Vreau să mă implic, să chem tinerii alături de noi, tineri care nu vor să plece din țară, mai ales pentru că la UNPR promovarea se face pe expertiza fiecăruia”.

Grapă și-a prezentat echipa de conducere de la UNPR BrașovLaurian Pop: „De la 1 mai 2010 şi până acum UNPR nu a avut o echipă mai puternică decât cea de acum şi am încredere în ce se va întâmpla de acum înainte”.

Puiu Garcea: „ Aici, la UNPR, lupta orgoliilor este lăsată deoparte, iar elemenul politic al acestui partid cred că poate constitui plinul necesar lipsurilor politicii româneşti. Când vorbim despre progres nu trebuie să pui frâne”.

Andrei Roșioru: „Vin din zona de afaceri. Nu am o experinţă pollitică, am urmărit viaţa politică cu suişuri şi coborâşuri. Mă uitam zilele trecute în Regatul Unit la un studiu, care arăta că cei mai tineri oameni de afaceri sunt români, cu o medie de vârstă de 33 de ani. Cum s-ar schimba oare mediul de afaceri din ţară dacă ei ar fi investit în România? Vrem să sprijinim oamenii de afaceri, de a investi, de a face ceva în România, de a construi o afacere în România. Aceasta este o cale principală prin care realizăm progresul ţării”.

În privința numărului de membri, în acest moment, spune Adriana Zara, din vechiul PNL (nu noul PNL) a fost cooptată în UNPR echipa care l-a susținut pe Grapă la președinția organizației municipale a liberalilor, circa 60% din membri. Potrivit lui Laurian Pop, UNPR are la nivel județean 3.572 membri, dinter care 1.820 sunt în municipiul Brașov.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

PSD forțează nota și vrea să scadă TVA din toamnă, nu de la 1 ianuarie 2016

Donțu: Reducerea TVA la 19% reprezintă un succes al Opoziției

Related posts
Comments are closed