5:22 pm - Saturday July 21, 1674

„Goana” după îndrăgostiţi la Braşov: De la zbor în doi, la dansuri în clăpari şi serenade la karaoke

2753 Viewed Stiri Brasov 0 respond
„Goana” după îndrăgostiţi la Braşov: De la zbor în doi, la dansuri în clăpari şi serenade la karaoke

Se apropie Valentine's Day, sărbătoare importată de peste ocean de mai bine de un deceniu şi jumătate, care a prins tot mai bine şi în rândul românilor. Evenimentul a devenit, bineînţeles, un bun prilej pentru a atrage clienţii cu diverse oferte speciale, dedicate îndrăgostiţilor, iar cafenelele, cluburile şi unităţile de turism din Braşov nu puteau face excepţie de la acest val. Astfel, o cafenea din Braşov (Red Fantasy Cafe) aşteaptă cuplurile cu un concurs de karaoke la care participanţii trebuie să se înscrie cu o melodie preferată şi să o cânte din tot sufletul pentru jumătatea lor, pentru ca toată lumea să le afle sentimentele. Cele mai frumoase declaraţii muzicale dedicate partenerilor vor fi apreciate de o „comisie de etică”, fiind oferite câteva premii surpriză. Ea va câştiga un premiu pe care i-l va dărui lui, iar el se va „bate” cu ceilalţi concurenţi pentru cadoul ei. Intrarea este liberă, dar cu consumaţie obligatorie de minim 15 lei.
Pe pârtia Bradul din Poiana Braşov îndrăgostiţii sunt aşteptaţi în avans, sâmbătă, 13 februarie, unde începând cu ora 14.00 va avea loc un concurs de schiuri pentru cupluri. Pasionaţii sporturilor de iarnă şi nu numai vor avea parte şi de alte concursuri precum dansul în clăpari şi vor avea ocazia să face cele mai frumoase declaraţii de dragoste.
Pentru 600 de lei, la cabana Trei Brazi din Predeal un cuplu beneficiază de două nopţi de cazare, spectacol de muzică live, dansuri (cabaret, latino, populare), iar pe lângă cina romantică de sâmbătă seara, vineri îndrăgostiţii au parte de degustare de vinuri în cramă.
Pe de altă parte, o sală de sport din oraş (club sportiv Can) vine cu o ofertă pentru „sport în doi”, la 260 de lei un cuplu având acces nelimitat la fitness şi aerobic, între Valentine's Day şi Dragobete (14-24 februarie).
Cei mai curajoşi pot alege un zbor cu motoparapanta sau unul cu parapanta, în tandem, cu decolare din Râşnov, respectiv Poiana Braşov, Bunloc sau Lempeş (motoparapantabrasov.ro). La 250 de lei (reducere 20%), cei mai aventuroşi îndrăgostiţi vor avea asigurat biletul de telecabină plus, bineînţeles, zborul în doi, alături de o amintire pe viaţă, poze şi filmare pentru toată „cursa”. Tot la înălţime, însă cu picioarele pe pământ, vor petrece Ziua Sfântului Valentin câţiva zeci de împătimiţi ai muntelui, reprezentanţii Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac sau cei ai Cabanei Mălăieşti din Bucegi spunând că deşi nu au pregătit evenimente speciale, locurile pentru acest weekend s-au epuizat de mult timp, turiştii urmând a avea parte de cină la lumina lumânărilor şi a stelelor.

„Goana” după îndrăgostiţi la Braşov: De la zbor în doi, la dansuri în clăpari şi serenade la karaoke
 

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Şase gripe la Braşov, două cu AH1N1

Andra sau Lidia Bubble? Vama sau Voltaj

Related posts
Comments are closed