1:03 pm - Friday March 29, 2024

Giri şi coechipierul său sunt hotărâţi, „vrem victoria la Cluj”

495 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Giri şi coechipierul său sunt hotărâţi, „vrem victoria la Cluj”

Dan Gîrtofan  şi Tudor Mârza  (Škoda Fabia S2000)  vor paticipa, în weekend, la Transilvania Rally, etapa a 5-a a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop.
Înaintea rundei clujene, Giri a acodat un interviu în care a vorbit despre prima jumătate a sezonului, dar şi despre obiectivele pentru întrecerea pe pe Dealul Feleacului.
Reporter: Cum a fost prima jumătate a sezonului pentru tine?
Dan Gîrtofan: Ne-am fi dorit nişte poziţii mai bune în clasament la fiecare etapă de până acum, dar sunt mulţumiţi, între ghilimele, cu ce am reuşit la cele patru runde din 2015. N-a fost uşor. Au fost patru raliuri diferite, dar suntem bucuroşi că le-am terminat pe toate cu bine şi că am strâns puncte importante în clasament.
Rep.: Cum te înţelegi cu navigatorul tău din acest sezon, Tudor Mârza?
D.G.:
Tudor este un profesionist desăvârşit. Este un copilot cu o experienţă importantă, care creşte de la un raliu la altul. Comunicarea dintre noi este din ce în ce mai bună şi sperăm ca în a doua parte a sezonului să fim şi mai rapizi şi să obţinem rezultatele pe care ni le dorim.
Rep.: Spune-ne câteva cuvinte despre Giri Rally School.
D.G.:
Deocamdată este un proiect la care mai avem de lucru. Aşteptăm din partea partenerilor noştri să întregim logistica şcolii şi să punem la punct ultimele detalii. Sperăm ca în curând
să-i putem da drumul.
Rep.: Care etapă îţi place cel mai mult din cele rămase de disputat în 2015?
D.G.:
Toate cursele rămase din sezonul 2015 al CNRD sunt foarte frumoase şi e greu să aleg una dintre ele. Ne concentrăm acum pe cele două runde de asfalt care urmează şi la care vrem să ne punem în valoare tehnica de pilotaj pe o asemenea suprafaţă. Obiectivul nostru este să reuşim rezultate care să ne urce cât mai mult în clasament.
Rep.: Ce obiectiv aveţi pentru Transilvania Rally?
D.G.:
Unul singur: victoria. Este un raliu care îmi place foarte mult, de la care am amintiri foarte frumoase şi sperăm să obţinem maximum de puncte. Aşteptăm toţi fanii să vină pe probe şi să ne susţină.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Raul Neama de la CS Luna, campion naţional la 50 m „fluture”

Astăzi este ultima zi de înscrieri şi se stabileşte componenţa ligii secunde!

Related posts
Comments are closed