5:58 am - Wednesday September 26, 2018

GABRIELA FIREA DIXIT: „Grindeanu e James Bond pucistu’!”

198 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Primarul Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, a ieșit iarăși la atac împotriva tandemului Grindeanu-Ponta: „Sunt persoane care se ocupă de imaginea lui Grindeanu… ce să spună, cum să spună… Necazul lor e că ne pricepem și noi și nu pot să ne păcălească. Când (sic! – n.m.) nu mai ai nevoie de președintele de partid, de PSD, e clar că te bazezi pe altcineva (…). Un plan diabolic de a sparge PSD în mai multe părți. Grindeanu și Ponta sunt pe baricade, ei joacă într-un film prost. Umblă cu lanterna prin Guvern, umblă ca copiii mici, să se joace. Drama e că jucăria lor e țara. Voi spune mai multe lucruri după ce se termină totul”.

„Nu știu cine este în spate… e grupul de la Cluj!  

„Nu știu cine este în spatele lui Grindeanu. E grupul de la Cluj, o parte din el. Ioan Rus în apără și ventilează ceva urât despre noi (…). Victor Ponta a jucat la cacealma, Victor Ponta pierde acum, moțiunea va trece. Dacă Ponta îi spune lui Grindeanu să pună capăt acestui spectacol, dacă mai are o umbră de demnitate, să-i spună să-și dea demisia! (…). Guvernul Grindeanu nu a făcut nimic pentru centenar. La Primăria Capitalei toate proiectele pentru centenar sunt la zi. Parlamentarii PSD vor vota şi va trece moţiunea (…). Sorin Grindeanu e James Bond pucistu’. Vom sufla şi în iaurt după acest episod negru”, a mai afirmat Gabriela Vrânceanu Firea Pandele.     

 


sursa: GABRIELA FIREA DIXIT: „Grindeanu e James Bond pucistu’!” by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Premier de la BNR?

LIVETEXT. ZIUA MOȚIUNII!!! Dragnea și Tăriceanu s-au întâlnit cu Grindeanu și i-au cerut din nou demisia. „Acest lucru nu este posibil, așa că mergem la vot”

Related posts
Your comment?
Leave a Reply