3:27 am - Wednesday January 23, 2019

Fraţii Soos susţin Promo Rally, întrecere destinată piloţilor amatori

308 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Fraţii Soos susţin Promo Rally, întrecere destinată piloţilor amatori

Proiectul Promo Rally, întrecere destinată piloţilor amatori, se bucură de o susţinere importantă din partea comunităţii automobilismului românesc, după alăturarea a trei şcoli importante de pilotaj şi conducere defensivă din România.
Astfel, sportivii brasoveni Istvan şi Janos Soos şi-au exprimat suportul pentru întrecerea braşoveană, care a debutat ieri dimineaţă.
Cei doi, care au început automobilismul prin întreceri similare, spun că vor sa contribuie la eforturile organizatorilor, amintindu-şi importanţă îndrumărilor potrivite, care le-au influenţat primii paşi în motorsport.
Cei doi spun că vor fi alături de evenimentele programate în mini-seria Promo Rally, urmărind să transmită mai departe sfaturile primite de la sportivi consacraţi, care i-au ajutat, la rândul lor, să facă primii paşi în automobilism. „Suntem bucuroşi că acest gen de competiţii revin în atenţia amatorilor şi ai iubitorilor de motorsport din Braşov. Nici nu se putea un loc bun să revină acest tip de competiţii decât în Braşov. Provenind dintr-o competiţie de acest gen, îi vom susţine pe participanţi şi pe cei care încă se mai gândesc să participe, să păşească cu dreptul şi cu pedala apasată la maxim în această ramură frumoasă a automobilismului”, a declarat pilotul Istvan Soos.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Din păcate, doar remiză cu formaţia „vulcanicului” Tadici!

În sfârşit, se simte din nou gustul dulce al victoriei!

Related posts
Comments are closed