11:49 am - Wednesday August 15, 2018

FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep militar, a provocat un accident pe drumul de Poiana Brașov

186 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc, luni seară, pe drumul spre Poiana Brașov, la Belvedere. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, ne-a precizat că una dintre victime, un bărbat, a refuzat să fie transportat la spital, iar cealaltă, o tânără de 22 de ani, a fost dusă pentru investigații medicale, acuzând dureri în zona costală.

FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep militar, a provocat un accident pe drumul de Poiana BrașovUn alt accident, mai grav, a avut loc în jurul orei 17.30 pe bulevardul Griviţei la trecerea de pietoni de lângă Banca Transilvania. „O șoferiță cu mașina din imagine (autoturismul gri, din plan îndepărtat – n.a.) a dat peste o doamnă care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Doamna a fost trântită la câțiva metri de trecerea de pietoni. Avea hemoragii exterme în zona capului (moalele capului, nas și frunte), contuzii la spate și julituri la picioare. Șoferiță plângea și era în stare de șoc.

Accidentata era conștientă, dar foarte speriata”, ne-a transmis cititorul nostru.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Brașovul mai are doi „Eroi ai Comunității”

EXCLUSIV FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep, a provocat un accident pe drumul de Poiana Brașov

Related posts
Comments are closed