3:21 pm - Tuesday March 19, 8605

FOTO Trei studenți brașoveni dau examenul de diplomă cu o mașină de curse construită de ei!

195 Viewed Stiri Brasov 0 respond

FOTO Trei studenți brașoveni dau examenul de diplomă cu o mașină de curse construită de ei!Într-o lume a doctoratelor copy-paste, trei studenți și-au surprins profesorii de la Universitatea Transilvania din Brașov cu tema lucrărilor de diplomă.

Cei trei studenți, foarte buni prieteni,  își susțin vineri, la Facultatea de Autovehicule Rutiere, proiectul de diplomă care constă într-o mașină. Pe scurt, cei trei colegi au construit o mașină de curse, parțial adaptând piese ale altor vehicule și parțial construind chiar ei anumite subansamble după propriile idei.

„Furia Roșie”  va fi adusă în fața comisie de examinare

Sebastian Aftanasa, Robert Barabas și Ion Gavriloae lucrează din octombrie 2013 la un proiect care are ca final realizarea unei mașini de curse, un Audi S2 cu motor Hemi 6,1L, 550 HP, cu care va participa în Campionatul Național de Viteză pe Trasee Montane Robert Barabas. Pe baza acestei mașini și-au construit fiecare și proiectele de diplomă, alegându-și fiecare câte un subansamblu al mașinii.

„Am lucrat în cadrul firmei Cyclon, de unde vine și numele echipei noastre: Cyclon Motorsport. Ideea a pornit din dorința lui Robert de a crea împreună cu tatăl lui o mașină de curse în propriul lui garaj, mașină cu care să participe în Campionat. Eu și Ion Gavriloae suntem mecanicii lui și am contribuit fiecare cu munca noastră”, spune Sebastian Aftanasa, care se pregătește pentru ziua cea mare – examenul de mâine.

Astfel, vineri, 3 iulie 2015, în curtea Corpului N, începând cu ora 9.00, când are loc susținerea proiectelor teoretice în fața comisiei de examinare, bolidul de curse al stuenților – botezat de pietenii lor „Furia ROșie” – va putea fi admirat de curioși.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Un pilot care are cariera în față

Barabas Robert a debutat în competițiile de karting în anul 1998. Pas cu pas, prin muncă și efort, a reușit să își treaca în palmares titlul de campion national la clasa pufo, mini, dar și la clasa Rotax.

Tânărul pilot și-a făcut debutul în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, cu prilejul Trofeului Râșnov, din aprilie 2015.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Tinerele talente ne încântă la „Crai Nou”

Primăria scoate mai mulți bani din „pușculiță” pentru implementarea sistemului de e-ticketing pe RAT

Related posts
Comments are closed