12:33 pm - Thursday June 20, 2019

FOTO Medicul cu Mercedesul ML care a provocat accidentul de la „Trei Alimentare” a fost reținut

734 Viewed Stiri Brasov 0 respond

FOTO Medicul cu Mercedesul ML care a provocat accidentul de la „Trei Alimentare” a fost reținut

19.07.2014, 8.40 Medicul Felician Boieriu, șoferul Mercedesului care a provocat mai multe accidente, a fost reținut pentru 24 de ore.

El va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă, ne-a informat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Liviu Naghi.

18.07.2014, 14.00 Purtatorul de cuvant al IJP Brasov. cms. sef Liviu Naghi, a confirmat pentru newsbv.ro ca soferul Mercedesului era sub influenta alcoolului. Individul a avariat cinci masini. Prima in fata Spitalului Judetean Brasov, de unde a vrut sa fuga, si a lovit o a doua masina in dreptul spitalului Astra, iar o a treia la trecerea de pietoni dinaintea giratoriului de la trei alimentare. Una dintra masini a fost proiectata pe trotuar si a avriat alte doua masini parcate.

Sunt si patru victime. Doua soferite, lovite la spitalul Astra si la trecerea de pietoni si o pasagera dintr-una din masini. De asemenea, un pieon a fost accidentat de una din masinile lovite pe trotuar.

Facem precizarea ca soferul Mercedesului a fost medic la Spitalul Militar, de unde s-a pensionat in urma cu patru ani.

13.00 Din informațiile newsbv.ro posesorul Mercedesului este medic la Spitalul Militar și avea o alcoolemie foarte mare.

11.25 Accident grav în jurul orei 11.00 pe Calea Bucureşti, în zona “Trei Aimentare”, în care a fost implicat un autoturism Mercedes ML, ca al realizatorului TV Şerban Huidu. Din declaraţiile mai multor martori care ne-au contactat, şoferul cu ML a pleca în trombă din zona parcării de la Judeţean (Hiperdia), iar în drumul spre intersecţia de la “Trei Alimentare” a acroşat un autoturism urcând în urma impactului cu roţile pe parapetul care desparte sensurile de mers.

Nervos, şoferul şmecher a dat cu spatele şi a mai lovit încă odată respectivul autoturism, după care a părăsit locul accidentului gonind spre Centru. În intersecţia de la “Trei Aklimentare” a intrat în plin în altă maşină şi nu a mai putut pleca. Traficul este blocat în zonă, iar şoferilor le este recomandat să folosească rute alternative.

CLICK pe poze pentru a se mări!!!!         © newsbv.ro

Vom reveni cu amănunte!

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

FOTO Un şmecher cu Mercedes ML a făcut zob mai multe maşini, în zona “Trei Alimentare”

Lansare de carte: „Povești Colorate din Țara Curcubeilor“

Related posts
Comments are closed