7:40 am - Friday March 29, 2024

Fotbal: Remiză pentru „stegari” în ultimul meci acasă

1130 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Fotbal: Remiză pentru „stegari” în ultimul meci acasă

FC Braşov a remizat cu Luceafărul Oradea, în ultimul joc de pe teren propriu în acest sezon al Ligii a 2-a, momentul în care „stegarii” şi-au luat rămas bun de la suporteri, cel mai probabil echipa urmând a intra în faliment.

Partida cu Oradea a fost fără prea multe situaţii de gol, în afara celor două reuşite. „Galben-negrii” au fost mai prezenţi în joc în prima repriză, deschizând scorul după doar 20 de minute prin reușita fostului rapidist Ștefan Grigorie, care s-a trezit singur în mijlocul careului mare şi nu a ratat.

În partea a doua, orădenii au fost cei care au fost mai mult la conducerea jocului, iar egalarea a survenit în min.75, atunci când fostul ,,stegar” Marius Matei a marcat simplu, din apropiere : 1-1.

Acesta a fost şi scorul final, la ultima reprezentaţie din acest sezon pe „Tineretului”, chiar dacă antrenorul secund al echipei braşovene, Florentin Petre, ar fi vrut o victorie, pentru ca jucătorii să se despartă mai frumos de înfocaţii lor fani.

FC Braşov: Fl. Iacob – Băjan, Poverlovici (cpt.), D. Ciobanu, Ct. Stan – Vl. Munteanu, P. Iacob, Tripşa (54 Răchişan), I. Popa (69 Chitoşcă) – Grigorie, – Sburlea (61 Enceanu). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Luceafărul: Began – Fl. Drăgan, Bactăr, Arnăutu, Balea – Balla, Cuc (60 Ţegle), Bedea, Codoban (cpt.) – Chiş-Toie, Matei (86 Costea). Antrenor: Alexandru Kiss.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în ultima etapă a ligii secunde, FC Braşov va întâlni în deplasare pe CS Afumaţi.

Foto: arhiva

sursa: Fotbal: Remiză pentru „stegari” în ultimul meci acasă by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Remiză în ultimul meci acasă

InSport Grand Prix a început cu dreptul

Related posts
Your comment?
Leave a Reply