8:31 pm - Saturday October 20, 2018

Fotbal: FC Braşov a pierdut cu Academica Clinceni

237 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Fotbal: FC Braşov a pierdut cu Academica Clinceni

“Stegarii” au fost înfrânţi de Academica Clinceni, în meciul disputat sâmbătă pe teren propriu, în etapa a 35-a a Ligii a 2-a.

Astfel, Academica Clinceni a retezat orice speranță a brașovenilor în lupta pentru promovare într-un meci cu multe absențe de ambele părți.

Elevii lui Cornel Țălnar nu au reușit să bată nici măcar Academica Clinceni, pierzând pe teren propriu, cu 0-2.

Meciul a debutat cu un autogol al lui Șerban (2), la singurul moment important al primei reprize, la fel de șters arătând și partea a doua a jocului, cu Costin Gheorghe majorând avantajul ilfovenilor în minutul 58.

Chiar şi în faţa unor fani, care au încurajat mereu echipa Braşovului, “stegarii” au avut o evoluție extrem de modestă și chiar dacă nici oaspeții nu au arătat prea mult fotbal, au marcat la singurele faze mai clare de poartă.

“Sper să avem o altă atitudine la ultimele două meciuri și să mulțumim fanii, care și astăzi au fost alături de jucători chiar și la 0-2. Ce folos însă… Păcat că Braşovul a ieşit de mult din cursă, păcat că jucătorii au cedat deliberat şi au încheiat lupta înainte de vreme. Este clar că jucătorii stegari nici nu mai au chef de fotbal, vor să termine cât mai repede campionatul. Cât privește banii de la FCSB, patronul acestei echipe, nu dă semne că ar putea vira banii prea curând, chiar dacă Sporting Pitesti a epuizat toate căile de atac, în celebrul deja caz Chipciu.”, a spus Florentin Petre, citat de coronapress.ro.

Pentru FC Braşov au jucat: Fl. Iacob (cpt.) – Cristil, I. Şerban, D. Ciobanu, Vl. Munteanu – Tripşa – Enceanu (62 Stan), Goge (46 Chitoșcă), Grigorie, Răchişan (76 C. Popescu) – Sburlea. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Pentru meciul de sâmbătă patru jucători au fost suspendaţi, iar Căucă şi-a reziliat contractul cu gruparea braşoveană.

În liga secundă, FC Brașov ocupă a 5-a poziție, cu 55 de puncte.

Foto: bzb.ro

sursa: Fotbal: FC Braşov a pierdut cu Academica Clinceni by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Costică Buceschi vine la Corona

Luptătorii din Teliu ies din nou la rampă şi au venit acasă cu trei medalii

Related posts
Your comment?
Leave a Reply