6:23 am - Wednesday September 26, 2018

FC Braşov dispare, după 80 de ani

201 Viewed Stiri Brasov 0 respond
FC Braşov dispare, după 80 de ani

Chiar dacă FC Braşov a terminat pe locul 6 în ediţia 2016-2017 a Ligii a 2-a, în noul sezon, oficialii nu mai înscriu echipa în campionat, astfel, gruparea braşoveană dispare după opt decenii de existență.

Motivele sânt multiple. În primul rând lipsa banilor, apoi situaţia complicată cu insolvenţa şi temerea că în septembrie Tribunalul Braşov va declara falimentul au dus la această situaţie nedorită. Vasile Dochiţa, administratorul special al FC Braşov, a confirmat informaţia.

 „Nu avem fonduri şi faptul că echipa nu ar avea dreptul să promoveze după ultimele decizii ale FRF ne pun în imposibilitatea să ne înscriem în noul sezon al Ligii a 2-a. Chiar nu are rost să cheltuim banii degeaba. E dureros, dar nu avem soluţii pentru participarea în Liga a 2-a. Cred că este pentru prima oară în istorie cînd Braşovul nu va avea echipă în primele două ligi din România. Trebuie început un proiect nou, serios, credibil, pentru că Braşovul are nevoie de fotbal“, a spus Vasile Dochiţa, citat de MonitorulExpres.

În acest moment, FC Braşov nu are niciun jucător senior sub contract, iar antrenorii Cornel Ţălnar şi Florentin Petre au încheiat contractele cu gruparea braşoveană.

„Regret că s-a ajuns în acest moment când trebuie să ne luăm rămas bun! Este păcat că un oraș ca Brașovul nu a fost în stare să mențină la un nivel bun o echipă cu mare tradiție. Din păcate, ce se întâmplă aici este imaginea întregului fotbal românesc, unul aflat într-o cădere continuă”, a declarat Florentin Petre, antrenor secund FC Brașov, citat de gsp.ro.

Ultimul meci diputat de gruparea de sub Tâmpa, pe Stadionul Tineretului a însemnat un meci terminat la egalitate, 1-1, cu Luceafărul Oradea.

Foto: arhiva

sursa: FC Braşov dispare, după 80 de ani by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Scrimă: Trei medalii pentru Corona la „Cupa Stebal”

FC Braşov dispare, după 80 de ani

Related posts
Your comment?
Leave a Reply