8:22 am - Friday March 29, 2024

EXCLUSIV FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep, a provocat un accident pe drumul de Poiana Brașov

542 Viewed Stiri Brasov 0 respond

EXCLUSIV FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep, a provocat un accident pe drumul de Poiana BrașovUn accident rutier soldat cu două victime a avut loc, marți seară, pe drumul spre Poiana Brașov, la Belvedere.

Accidentul a fost provocat de un soldat american, de culoare, aflat la volanul unui jeep. Omul este vizibil băut, dar polițiștii nu se pot atinge de el, să-i ia alcoolemia.

La locul accidentului au sosit procurorii militari. Un apropiat al șoferului, prezent la locul accidentului, ne-a delcarat că sodlatul face, efectiv, mișto de toți…

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor. Americanul cobora cu viteză mare din Poiana Brașov, a intrat pe contrasens și a izbit puternic mașina care venea din sens opus, condusă regulamentar.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, ne-a precizat că șoferul autotursimului a refuzat să fie transportat la spital, iar cealalt victimă, o tânără de 22 de ani, a fost dusă pentru investigații medicale, acuzând dureri în zona costală. În urma radiografiilor, medicii au constatat că are patru coaste rupte.

EXCLUSIV FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep, a provocat un accident pe drumul de Poiana BrașovUn alt accident, mai grav, a avut loc în jurul orei 17.30 pe bulevardul Griviţei la trecerea de pietoni de lângă Banca Transilvania. „O șoferiță cu mașina din imagine (autoturismul gri, din plan îndepărtat – n.a.) a dat peste o doamnă care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Doamna a fost trântită la câțiva metri de trecerea de pietoni. Avea hemoragii exterme în zona capului (moalele capului, nas și frunte), contuzii la spate și julituri la picioare. Șoferiță plângea și era în stare de șoc.

Accidentata era conștientă, dar foarte speriata”, ne-a transmis cititorul nostru.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep militar, a provocat un accident pe drumul de Poiana Brașov

DSS are bani pentru salariile medicilor școlari doar până în luna octombrie

Related posts
Comments are closed