5:13 pm - Thursday April 18, 1529

Emoții, povești și amintiri la ediția I a Trofeului „Dan Vintilă” la Fotbal-Tenis

958 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Emoții, povești și amintiri la ediția I a Trofeului „Dan Vintilă” la Fotbal-Tenis

A trecut deja un an. Un an fără unul dintre cei mai buni ziariști de sport brașoveni din toate timpurile, Dan Vintilă. „Nea Dan” cum era el alintat de toți colegii, fie că era vorba de presa scrisă sau cea audiovizuală, era unul dintre oamenii aceia care te făceau să te simți cu adevărat ziarist. O persoană care tot timpul avea vorbe frumoase la el și de la care aveai numai de învățat. Slujitor al presei brașovene timp de decenii bune, Dan Vintilă a fost și va rămâne în memoria noastră a tuturor.
Și pentru că „Nea Dan” era cel care organiza și punea în scenă competițiile sportive între jurnaliștii brașoveni, noi, „copiii lui” din presa sportivă brașoveană, am decis să organizăm o întrecere în memoria lui. Cu sprijinul Asociației Județene de Atletism, dar și al Clubului Sportiv Dinamo – Centrul Sportiv Brașov, a luat naștere Trofeul „Dan Vintilă” la Fotbal-Tenis – Ediția I.
Și astfel ne-am adunat, pe unul dintre terenurile de zgură de la Baza Dinamo din Brașov, pentru a vedea cine este mai talentat la fotbal-tenis, nu numai la așternut vorbe pe hârtie sau relatat de la evenimente sportive. Cei 10 competitori (Dan Neacșa – Bună Ziua Brașov, Adrian Marica – Monitorul Expres, Sorin Țârcă – RTT, Răzvan Țirea – Brașov TV, Adrian Susanu – Digisport, Bogdan Popescu – NewsBv.ro, Andrei Moga – sportulbrasovean.ro, Sorin Secli – Digi 24, Silviu Prescornițoiu 7sport.ro și Silviu Isăilă – Total Baschet) au oferit meciuri foarte atractive, cu lovituri frumoase, dar și cu răsturnări de scor spectaculoase. După multe dueluri foarte tari, finala i-a adus față-n față pe Adi Marica și Dan Neacșa. La capătul unei lupte ascuțite, câștigător a ieși Adrian Marica, care a devenit astfel primul deținător al Trofeului „Dan Vintilă” la Fotbal-Tenis. Dan Neacșa s-a mulțumit cu locul 2, în vreme ce pozițile 3 și 4 au fost ocupat de Andrei Moga, respectiv Sorin Țârcă.

Emoții, povești și amintiri la ediția I a Trofeului „Dan Vintilă” la Fotbal-Tenis
Invitat special al competiției a fost unul dintre cei mai apreciați antrenori ai FC Brașov din istorie, Gabriel Stan, care a precizat că a venit cu mare plăcere la evenimentul în memoria unuia dintre oamenii cu care a colaborat o bună parte din viață și pe care l-a apreciat foarte mult.
Dincolo rezultate, a fost un bun prilej de a depăna amintiri cu și despre Dan Vintilă, un om cum rar mai găsești.

sursa: Emoții, povești și amintiri la ediția I a Trofeului „Dan Vintilă” la Fotbal-Tenis by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Raliul Moldovei, unul de uitat pentru Dan Gîrtofan

Raliul Moldovei, unul de uitat pentru Dan Gîrtofan

Related posts
Your comment?
Leave a Reply