3:48 am - Sunday September 23, 2018

Dunca: Să înțeleagă și premierul că interesul României și al românilor este mai presus de orice

134 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Dunca: Să înțeleagă și premierul că interesul României și al românilor este mai presus de orice

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a declarat joi că Sorin Grindeanu trebuie să înțeleagă că interesul României și al românilor este mai presus de orice și că programul de guvernare votat de foarte multe persoane trebuie implementat așa cum s-a stabilit.
„Noi am fost votați în urma programului de guvernare care prevede o serie de măsuri ce trebuie implementate, așa cum prevăd termenele stabilite. Unele au termen mai lung de implementare, altele au termen mai scurt. Din ultima categorie sunt măsuri care nu au respectat termenul de implementare. Sper să înțeleagă și Sorin Grindeanu că interesul României, al românilor, este mai presus de orice. Este un moment de unitate, de solidaritate în interiorul PSD și este bine să nu ne abatem de la programul de guvernare”, a punctat Marius Dunca, citat de Agerpres.

Referitor la posibile demisii din PSD Brașov, Marius Dunca a subliniat că nici nu se pune problema de așa ceva.

„Eu nu am informații că vreun membru al organizației PSD Brașov și-ar da demisia din partid. Nu văd motivul”, a spus președintele PSD Brașov.


sursa: Dunca: Să înțeleagă și premierul că interesul României și al românilor este mai presus de orice by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Sorin Grindeanu, atac la adresa „fostului PDL-ist Liviu Dragnea”, care „a fost la tenis și la șpriț cu serviciile secrete”. Premierul i-a cerut demisia președintelui PSD

Tot Vâlcov se ocupă și de moțiune!

Related posts
Your comment?
Leave a Reply