5:24 am - Wednesday September 26, 2018

De ce a simțit Dragnea nevoia să ne asigure: „Nu vindem Transilvania UDMR-ului”?

192 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Astăzi, în comisii, a fost adoptată legea prin care data de 15 martie devine Ziua Maghiarilor din românia. Tot astăzi, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, după discuţiile cu UDMR, că social-democraţii nu „vând” Transilvania.

De ce era nevoie de o asigurare cu privire la un subiect tabu pentru români?

„Azi am discutat (cu Kelemen Hunor, UDMR – n.r.) despre situaţia politică actuală. Am mai discutat la telefon zilele trecute. E firesc, e dreptul majorităţii, un drept constituţional, legitim, de a-şi avea Guvernul. Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucată din ţară. Sunt şi alte minorităţi care au prin lege adoptată o zi a lor, turcii, tătarii”, a ținut Dragnea să precizeze. 

După cum a menționat digi24.ro, referindu-se la proiectul de reducere a pragului în privinţa proporţiei de populaţie într-o comunitate de la care minoritățile pot folosi limba maternă în administrație, liderul PSD Dragnea a spus că „se discută despre asta, a rămas ca colegii mei din comisie să negocieze, să discute, nu se discută de ieri, de azi”.

Amintim că astăzi PSD și ALDE au discutat cu liderii UDMR și sprijinul pentru adoptarea moțiunii de cenzură împotriva cabinetului Sorin Grindeanu.

Ce a declarat apoi Kelemen Hunor citiți aici: 

Se pare că PSD a bătut palma cu UDMR

 

 


sursa: De ce a simțit Dragnea nevoia să ne asigure: „Nu vindem Transilvania UDMR-ului”? by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Războiul știucilor canibale din PSD!

Noi demiteri la Guvern

Related posts
Your comment?
Leave a Reply