5:06 pm - Wednesday March 21, 2018

Concurs naţional de descarcerare şi prim-ajutor la Braşov

261 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Concurs naţional de descarcerare şi prim-ajutor la BraşovPompierii şi paramedicii din cinci judeţe participă la un Concurs naţional de descarcerare şi prim-ajutor.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei“ al judeţului Braşov şi Fundaţia pentru SMURD, în colaborare cu Coresi Shopping Resort, organizează astăzi și mâine, în parcarea mall-ului brașovean, cea de-a doua etapă a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat“. La start se vor alinia echipe ale ISU Braşov, Covasna, Mureş, Harghita şi Sibiu.
Astăzi au loc probele de concurs în spaţiul amenajat în parcarea mall-ului iar mâine, între orele 9.00 şi 14.00 se va desfăşura cea de-a doua etapă de concurs, după care va avea loc festivitatea de premiere.
„Concursul se doreşte a fi o testare a capacităţilor de intervenţie a personalului ISU”, a preciyat col. Stelian Rechiţean, şeful ISU Braşov, care a mai explicat că „la cele două concursuri, cel de descarcerare şi cel de prim-ajutor, se va acţiona pe echipe, cu câte 6 membri la descarcerare şi câte 3 membri la prim-ajutor”.
Totodată, col. Stelian Rechiţean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei“ al judeţului Braşov a invitat toți brașovenii care doresc să vadă la lucru formațiunile de pompieri și paramedici.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Vom circula cu maximum 60 km/h prin Brașov. În anumite zone din centru, limita va fi chiar de 30 la oră

Un nou weekend plin de distracții la Coresi

Related posts
Comments are closed