O mulțime de artiști foarte iubiți se reunesc joi seara la Brașov, pentru o cauză caritabilă: Concertul umanitar „Cântecul popular «DAR DE SUFLET»”.

    Centrul Cultural „Reduta”, împreună cu Asociația Internațională a Femeii Creștine Brașov, organizează joi, 25 mai 2017, de la ora 18.00, la Centrul Cultural „Reduta” Brașov, Concertul umanitar „Cântecul popular «DAR DE SUFLET»”, în beneficiul lui George Olteanu, un tânăr brașovean, în vârstă de 36 de ani, diagnosticat cu Sindrom Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ, o formă a distrofiei musculare.

   George nu mai poate merge de la vârsta de 11 ani, iar din 2004 suferă și de Bronșită Super Supurativă. În ambii plămâni se acumulează aproape un litru de secreții, iar ca să nu moară asfixiat este supus în prezent unei terapii rudimentare, pe care i-o aplică mama sa. Pentru a se putea vindeca, George are nevoie de niște medicamente, o terapie prin injecții care să îi fie administrate zilnic. Tratamentul îl poate ajuta cu recuperarea fizică, îl poate ridica din scaunul cu rotile, dar în primul rând i-ar salva plămânii. Pentru acest tratament mai trebuie să strângă 16.000 de euro.

   Brașovenii sunt invitați să vină mâine seară, să fie alături de George, ca sa-l sprijine, dar și să se bucure de un spectacol deosebit de muzică populară, cu o mulțime de artiști foarte iubiți.

  Au acceptat benevol să cânte pentru a-i sprijini cauza lui George Olteanu artiști îndrăgiți ai folclorului românesc: Dumitru Fărcaș, Marius Ciprian Pop, Văru’ Săndel, Suzana Toader, Angela Rusu, Nicușor Iordan, Ionela Moruțan, Anamaria Rosa Prodan, Robert Târnăveanu, Mircea N. Cârțișorean, Felician Nicola, Daria și Dan Gâdea, Anuța Săgneanca, Andreea Jitea, Ioana Bozga, Viorica Florea, Gheorghe Soare, Claudia Mirițescu și Sabine.

  Își dau concursul Orchestra „Plaiuri transilvane”, Ansamblurile „Plaiuri Moiecene”, „Făgețeana”, „Zestrea Banatului” și Trio-ul Vocal „Rhapsodia”.

     În cadrul spectacolului va exista și o licitație cu obiecte puse la dispoziție de artiștii invitați dar și o urnă de donații pentru cei care vor mai dori să îl ajute pe George.

   Mesajul lui George pentru brașoveni este: „Iubiți-l pe Dumnezeu, iubiți-vă aproapele, iubirea este viață!”.

       Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele se găsesc, la Centrul Cultural „Reduta” Brașov, locul unde se va desfățura dealtfel de la ora 18.00, Concertul umanitar „Cântecul popular «DAR DE SUFLET»”, în beneficiul lui George Olteanu.
 

 Mai multe amănunte despre George Olteanu puteți citi pe blogul său: http://olteanugeorge1981.blogspot.ro/