11:37 am - Wednesday August 15, 2018

Concert de orgă la Biserica Neagră

242 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Concert de orgă la Biserica NeagrăOrganistul Enrico Presti (Italia) va concerta marţi, 14 iulie 2015, de la ora 18.00, în cadrul Stagiunii concertelor de orgă de la Biserica Neagră.

În centrul programului interpretat se vor afla lucrări ale compozitorilor italieni Ottorino Respighi şi Antonio Certani. Seara va fi completată de muzica lui Jean Sibelius, de la a cărui naştere se aniversează 150 de ani.

Enrico Presti a obţinut diploma de orgă, sub îndrumarea profesorului Wladimir Matesic, la Universitatea din Bologna, urmând apoi cursuri de măiestrie cu Marju Riisikamp, Olivier Latry, Peter Planyavsky şi Hans-Ola Ericsson. În activitatea sa de organist a concertat în Italia, Elveţia, Finlanda, Marea Britanie, Franţa, Austria, Suedia, Rusia şi Cehia. De-a lungul timpului a fost directorul mai multor festivaluri internaţionale de muzică, printre care şi „Organi Antichi, un patrimonio da ascoltare” din Bologna sau „Musica Coelestis” (Ferrara).

Biletul de intrare este de 10 lei, copiii cu vârsta mai mică de 7 ani şi elevii (în baza carnetului de elev) beneficiind de gratuitate.

 

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Programul Teatrului Sică Alexandrescu, la final de stagiune

Basmele șcheienilor, un proiect literar adresat copiilor și nu numai

Related posts
Comments are closed