10:03 am - Thursday March 28, 2024

Concert caritabil pentru Liceul de Muzică din Braşov

454 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Concert caritabil pentru Liceul de Muzică din Braşov

Asociația de părinți Pro Musica „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, organizează vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 18.00, la Sala Patria din Brașov, concertul caritabil intitulat „Muzică de poveste”.

Evenimentul este un prim pas în demersul susținerii muzicii și singurei instituții de învățământ preuniversitar cu profil muzical din județ. Necesitățile acestui liceu sunt multiple, printre acestea numărându-se reparația instrumentelor deja învechite, pe care le folosesc elevii, achiziționarea unora noi sau a altora care lipsesc cu desăvârșire.

Un alt lucru care se impune este renovarea Sălii Festive a Liceului, care nu are acustica necesară și nici nu se prezintă ca un spațiu adecvat pentru spectacole, în care copiii, viitori artiști, ar trebui să evolueze.

În cadrul concertului, elevii liceului, împreună cu invitații speciali Alexandra Fits (pian & voce), Asineta Răducan (solistă Opera Brașov), Bianca Zurovski (actriță Teatrul „Sică Alexandrescu” Brașov), vor aduce pe scenă atmosfera plină de bucurie a sărbătorilor de iarnă.

Alături de aceștia, își vor da concursul artiştii Mihaela Manciu, Raluca Ştefoni şi tinerii performeri ai Dance With Me Studio, alături de ansamblurile Corona Melos, Corul Gymnasium, Ansamblul Instrumental de Cameră, Corul Transilvania și Orchestra Corona Transilvanica.

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1), iar în seara concertului, pot fi achiziționate de la Sala Patria, prețul uneia fiind de 25 de lei. Asociația de părinți Pro Musica „Tudor Ciortea” Brașov pune la dispoziție, pentru cei interesați, și un cont pentru donații: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank

sursa: Concert caritabil pentru Liceul de Muzică din Braşov by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

„Văduva veselă” și „Liliacul”, daruri muzicale în decembrie de la Opera Brașov

S-a decernat premiul Monica Andriesei pentru merite în activitatea de bibliotecă

Related posts
Your comment?
Leave a Reply