3:19 pm - Sunday February 24, 3591

Compania germană Dräxlmaier inaugurează o nouă hală de producție la Codlea

141 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Compania germană Dräxlmaier inaugurează o nouă hală de producție la CodleaGrupul german Dräxlmaier, specializat în producţia de componente auto, cu afaceri globale de 2,9 miliarde de euro şi peste 50.000 de angajaţi, va inaugura mâine, la Codlea, o nouă hală de producţie. Noua fabrică a germanilor are o suprafaţă de 13.300 mp şi va livra sisteme de interior pentru unul dintre clienţii premium ai companiei.
 „Planurile pentru anul viitor vizează inaugurarea în primăvară a unei noi hale de producţie la Braşov, de unde vor fi livrate sisteme de interior pentru unul dintre clienţii premium ai companiei“, au declarat pentru ZF Transilvania, la finele anului trecut, reprezentanţii Dräxlmaier din România.
Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume, care fabrică subansambluri pentru automobile din segmentul premium şi de lux. Pe plan local, germanii deţin unităţi de producţie în Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Codlea (Braşov) şi Hunedoara.
Dräxlmaier a recrutat anul trecut aproximativ 1.000 de oameni, ajungând la peste 15.000 de angajaţi în cele cinci fabrici din România. Campania de recrutare a germanilor continuă şi în acest an, când Dräxlmaier are în plan angajarea a încă 500 de oameni.
„Draxlmaier Group s-a dezvoltat pe plan local în ultima perioadă, am crescut numărul de angajaţi, avem mai multe produse şi, din punctul de vedere al reţelei de producţie, România este cea mai importantă ţară a grupului german. Pe lângă activitatea de producţie, în România avem departamente care necesită calificare pe domeniul IT, cercetare şi dezvoltare tehnică, achiziţii şi financiar, pentru care dezvoltăm programe speciale”, au precizat oficialii Dräxlmaier.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Banii europeni pe POSDRU s-au cheltuit cu prea multă generozitate până în 2012

VIDEO Ponta zice să susţine Aeroportul şi că Autostrada Braşov-Comarnic va fi făcută cu bani de la buget

Related posts
Comments are closed