5:13 pm - Saturday April 19, 5687

Căutările continuă la FC Braşov

608 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Căutările continuă la FC Braşov

Jucătorii lui FC Braşov au încheiat prima săptămână de antrenamente, una în care cele mai mare probleme pentru cei doi antrenori au fost căldura, dar şi căutările în ceea ce priveşte jucătorii cu care ar trebui completat lotul.
În acest sens, Cosmin Bodea şi Mihai Stere au organizat în acest weekend două partide-test, pe stadionul „ICIM” prezentându-se peste 30 de tineri fotbalişti care au încercat să-i convingă pe cei doi antrenori că merită un loc în lotul „galben-negrilor” pentru sezonul următor. Vineri, pe teren s-au aflat doar jucători în probe, iar sâmbătă s-au băgat la joc şi câteva certitudini din lotul stegarilor, precum Horia Popa, Mareş, David, Potecu, Moraru, Mutu sau Căucă. „Am văzut mai mulţi jucători, îi avem în vedere în perioada următoare. Lotul va fi completat în această săptămână cu 3-4 jucători seniori, urmând ca la startul cantonamentului din Poiana Braşov să avem 12 astfel de fotbalişti, pe care să ştim că ne bazăm. În fine, vom mai lăsa două locuri libere pe care le vom completa spre finalul perioadei de pregătire”, ne-a spus „secundul” Mihai Stere. Acesta a mai precizat că o problemă separată, în ceea ce priveşte lotul, este cea a jucătorilor U19. „Îi avem pe Căucă şi pe Mareş, jucători care ne vor ajuta şi putem începe cu ei, însă ar mai fi nevoie de doi de valori apropiate, iar în completare mai apelăm la juniori pe care îi avem în curte. Ştim că e foarte greu, dar ni l-am dori mult pe Mihalcea (foto dreapta detaliu), sub formă de împrumut. El a apucat să debuteze la Steaua, dar aşa în scădere de formă cum e campioana, tot mi-e greu să cred că se va putea impune de la îneceput. Tocmai în această idee, dacă nu un an, măcar până la iarnă, cred că ar fi benefic şi pentru noi, dar şi pentru el, să joace meci de meci”, a mai adăugat fostul mijlocaş al „stegarilor”. În partida de sâmbătă nu au evoluat Buga, uşor accidentat şi Bogdan Spătaru, braşoveanul care în ultimul sezon a jucat la CF Brăila şi care are mari şanse să se înţeleagă cu FC Braşov, de asemenea cu probleme medicale. Sub Tâmpa sunt aşteptaţi în perioada următoare Hlinca, Himcinschi, dar şi fostul jucător de la Corona Braşov Vlad Munteanu.

Burleanu vrea doar echipe care pot „duce” un sezon întreg
La ora actuală nu se ştie în ce sistem se va derula Liga 2, cu două serii sau cu una, şi câte combatante se vor înscrie în competiţia ce va începe la sfârşitul lunii august. Potrivit liga2.ro, după ce s-a sfătuit cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Auraş Braşoveanu, cel care se ocupă de destinele ligii secunde, a emis un comunicat în care a transmis câteva direcţii necesare pentru intrarea în normalitate a campionatului. Astfel, cluburile au fost sfătuite să se înscrie în această întrecere numai dacă au certitudinea că se vor putea finanţa pe întreaga durată a sezonului, retragerea pe parcurs urmând a duce la retrogradarea directă în liga a 5-a. De asemenea, grupărilor li s-a recomandat să cedeze drepturile individuale de comercializare a drepturilor TV către FRF, pentru organizarea unei licitaţii, banii obţinuţi urmând a fi distribuiţi uniform tuturor formaţiilor participante. Până în prezent au început pregătirile numai 12 echipe de ligă secundă.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Eduard Török, performanță în Austria

Start în ediţia a 98-a a primului eşalon, cu patru egaluri

Related posts
Comments are closed