3:24 pm - Saturday April 20, 2024

Carmen Cartaş, noul transfer al Coronei Braşov

533 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Carmen Cartaş,  noul transfer al Coronei Braşov

Au mai rămas câteva zile până când medaliata cu bronz a primului eşalon handbalistic feminin, Corona Braşov, va reveni pentru reluarea pregătirilor în vederea noului sezon. În pauza competiţională, conducerea clubului braşovean s-a preocupat de pregătirea reîmprospătării lotului. Căpitanul echipei, Aurelia Brădeanu, la încheierea contractului s-a transferat la vicecampioana CSM Bucureşti. Nicoleta Tudor s-a transferat la Ploieşti, Oana Pop Apetrei, la Dunărea Brăila. După ce Georgiana Ciuciulete s-a transferat la Braşov de la HC Zalău, ieri, la sala de protocol a Sălii Sporturilor a fost prezentat noul transfer, Carmen Cardaş, de la Cetate Devatrans. Urmează a mai fi  prezentată în următoarele zile încă o jucătoare,  iar lista va fi închisă.
La prezentarea noii jucătoare, Carmen Cardaş (foto mijloc), au fost prezenţi preşedintele secţiei Ion Preda (foto stânga) şi directorul sportiv, Bogdan Munteanu (foto dreapta), care s-au arătat deosebit de mulţumiţi de achiziţia făcută.

O nouă provocare pentru Carmen Cardaş
Fosta jucătoare a clubului din Deva s-a arătat deosebit de mulţumită de alegerea făcută, prin transferul pe care l-a efectuat la Braşov: „Pentru mine este o nouă provocare şi sper ca să fie cea mai bună alegere pe care o puteam face. Am ales cu sufletul să vin la Corona, pentru că eu cred  că acesta este locul care mi se potriveşte cel mai bine. Mă regăsesc în această formaţie şi pentru aceasta am ales Braşovul dintre toate ofertele pe care le-am avut. Sper să mă integrez foarte repede  şi împreună să facem o treabă bună. Mica Brădeanu a fost o jucătoare importantă pentru Braşov, dar eu am venit aici pe locul nimănui, am venit să muncesc şi să-mi fac treaba cum se poate mai bine  pentru a ne îndeplini obiectivele  care le vom avea. Este devreme să vorbim de cupele europene acum, dar cu siguranţă orice meci din această competiţie aduce un plus de experienţă jucătoarelor din teren”.

Ne dorim să facem performanţă
Noul preşedinte al secţiei, Ion Preda,  consideră că echipa va face în continuare performanţă aşa cum a făcut de altfel de ani buni: „Ne bucurăm că am făcut acest transfer  pe care ni l-am dorit foarte mult. Carmen Cardaş este jucătoarea Braşovului pentru doi ani de zile şi sunt convins că va aduce echipei noastre  acel plus de valoare necesară. Au fost negocieri lungi, dar aşa este de fiecare  dată când vrei să transferi  o jucătoare de valoare. Aşa cum am mai spus de când am fost numit în această funcţie,  Corona va respecta orice competiţie la care va participa, iar faptul că am adus o astfel de jucătoare nu face decât să demonstreze  că suntem decişi să facem acest lucru. Încă nu am fixat obiectivele  echipei, dar un lucru este clar şi anume că ne dorim să facem performanţă cum am făcut de fiecare dată”.

Transfer important
Directorul sportiv al echipei, Bogdan Munteanu, s-a declarat deosebit de mulţumit de alegerea făcută: „Pentru noi, cei de la Corona, este un  transfer  important pentru că aveam nevoie de o o jucătoare valoroasă de la 9 m, iar asta ne ajută  foarte mult,  mai ales după plecările lui Tudor şi Apetrei. Îţi mulţumesc  foarte mult pentru că  ai ales Braşovul mai ales că ai fost deschisă  încă de la primele discuţii, iar asta demonstrează conform spuselor că ai ales cu sufletul”.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

S-au încheiat europenele de handbal pe plajă

60 de şahişti au participat la Memorialul „Maria Firescu”

Related posts
Comments are closed