11:34 am - Wednesday August 15, 2018

Când şi cât cheltuiesc brașovenii pe mâncarea comandată acasă şi la birou

195 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Când şi cât cheltuiesc brașovenii pe mâncarea comandată acasă şi la birou

foto arhivă

Locuitorii municipiului Brașov s-au obişnuit să comande online de mâncare în timpul săptămânii de lucru, la birou, sunt mari amatori de pizza, mâncare românească, în special ciorbe, dar și mâncare orientală, în special shaorma, pe care le servesc începând cu ora 12:00.

Potrivit informaţiilor foodpanda România, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare, prezentă şi în Brașov, comanda medie plasată online de brașoveni se ridică la circa 42 lei.

Datele foodpanda arată că brașovenii se situează pe locul patru în topul celor mai mari comenzi medii plasate pe platformă, după bucureșteni, care cheltuiesc în medie circa 60  de lei pe mâncarea comandată, clujeni (45 de lei) și timișoreni (45 de lei).

În ceea ce priveşte orele şi zilele cu cele mai multe comenzi plasate online pe foodpanda, majoritatea se înregistrează în timpul săptămânii lucrătoare, în intervalul orar 12:00 – 12:30. Un al doilea vârf al comenzilor e înregistrat seara, după ora 17:00, când brașovenii își comandă mâncare acasă. Dacă vineri şi sâmbătă sunt zilele cu record de comenzi în Brașov, lunea se înregistreză cele mai puţine, având în vedere că oamenii preferă să mănânce ce au gătit peste weekend, acasă.

“Brașovul se află în topul orașelor din România ca importanță și rată de fidelizare a consumatorilor foodpanda, fiind de asemenea în primele cinci și în ceea ce privește cele mai multe și mai mari comenzi de mâncare. Brașovenii sunt gurmanzi și vor să descopere mereu noi și noi feluri de mâncare care nu se regăsesc în meniul lor de zi cu zi. Pe lângă preparatele din bucătăria tradițională, ei comandă tot mai des mâncare orientală şi chinezească”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Potrivit acestuia, printre cele mai comandate feluri de mâncare de către brașoveni se numără toate sortimentele de pizza, mâncarea orientală, cu shaorma în top, chinezească, dar şi felurile tradiţional româneşti, în special ciorbe. Condițiile meteo reprezintă un alt factor important care influențează obiceiul de consum al brașovenilor. Cu cât vremea este mai răcoroasă sau ploioasă, cu atât cresc comenzile online, nu doar la birou, dar şi acasă, plasate seara, după ora 17:00.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Până la urmă încep lucrările la autostradă în iunie?

Zece firme „se bat” pentru 6 milioane de lei, puse la bătaie pentru lucrări de reparații în școli

Related posts
Comments are closed