5:13 pm - Thursday April 19, 8868

Brșovean reținut pentru ultraj, după ce a lovit un agent de poliție

577 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Brșovean reținut pentru ultraj, după ce a lovit un agent de poliție

foto : arhiva

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus duminică punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Simion Aurelian Popa, pentru ultraj.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în data de 23.08.2014, în jurul orei 13.00, după ce i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, inculpatul a lovit cu pumnul în ochiul stâng şi apoi cu o sticlă de apă în nas pe persoana vătămată S.A.C., agent principal de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i acestuia o contuzie piramidală nazală şi un hematom palpebral la ochiul stâng“, precizează Ghenu Andreea Monica, prim procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

În acest cotnext, a fost formulată propunere de arestare preventivă care a fost admisă de către judecătorii din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 20 de zile începând cu data de 24 august 2014.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal regelementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Specialişti din Germania, Anglia şi Olanda vor ajuta Brașovul să obțină finanțări europene pentru transformarea RAT în operator regional

253.000 lei pentru despăgubirile necesare exproprierilor de pe autostrada București-Brașov

Related posts
Comments are closed