5:22 pm - Friday July 21, 0339

Brașov. Producătorii de lapte pot depune până în luna iulie cererile pentru ajutorul de adaptare excepțional

2684 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Producătorii de lapte din județul Brașov pot depune, până în 7 iulie 2017, la APIA Brașov, în urma prelungirii termenului, cererile pentru a obține ajutorul de adaptare excepțional reglementat prin H.G.211/2017 și H.G.387/2017, informează Direcția pentru Agricultură Județeană Brașov.

„Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească fermierii pentru a putea obține acest ajutor sunt: să dețină un efectiv între 3 – 9 capete  vaci de lapte, identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor, la data depunerii cererii; să facă dovada livrării a minim 4 tone lapte în perioada 1 aprilie 2015 – 30 martie 2016; să facă dovada producerii și livrării laptelui la data depunerii cererii cu documente de predare sau vânzare întocmite în anul 2017 (ex: copie de pe cel puțin un contract cu un prim-cumpărător, încheiat pe o perioadă de minimum 6 luni valabil la data depunerii cererii etc.”, se arată în comunicatul de presă al Direcției pentru Agricultură.

La depunerea cererilor, fermierii trebuie să prezinte o serie de documente din care să rezulte îndeplinirea condițiilor cerute. Pentru relații suplimentare, producătorii trebuie să se adreseze Centrului Județean APIA Brașov, din Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 38 A.

 

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Consilierul guvernatorului BNR: „Leul s-a depreciat cu doar trei bani în patru zile grele”

Termen prelungit pentru sprijinul destinat producătorilor de lapte

Related posts
Your comment?
Leave a Reply