5:22 pm - Tuesday July 21, 4172

„Braşov Heroes” îşi selectează cauzele până pe 1 martie

3370 Viewed Stiri Brasov 0 respond
„Braşov Heroes” îşi selectează cauzele până pe 1 martie

Ediţia a treia a Braşov Heroes va avea loc anul acesta pe 12 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua. Fundaţia Comunitară Braşov a lansat deja apelul pentru identificarea celor 10 cauze care vor face obiectul sprijinului participanţilor la „Cursa cu obstacole a comunităţii”.
„Invităm organizaţiile locale şi grupurile de iniţiativă să aplice la Brasov Heroes şi să ne povestească despre proiectele pentru care vor să strângă fonduri la eveniment. Căutăm proiecte care fac un bine şi vorbesc de bine. Care înfrumuseţează oraşul, cartierul sau strada de lângă noi. Proiecte care mişcă oamenii şi-i fac să lucreze împreună. Care scot cultura în stradă sau care o aduc mai aproape de oameni. Care vorbesc de toleranţă, compasiune sau acceptarea diferenţelor celor de lângă noi. Proiecte care ne educă entreprenorial, non-formal sau care ne provoacă să trăim experienţe inedite. Care ne ajută să trăim sănătos. Care ne emoţionează şi ne fac să ajutăm. Căutăm proiecte care au nevoie de un buget de maxim 7.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care să strângem împreună bani la Braşov Heroes”, a anunţat, ieri, Fundaţia Comunitară. Înscrierile se fac până pe 25 februarie, cauzele urmând să fie selectate până la 1 martie.
Braşov Heroes este un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitate. O cursă cu obstacole unde comunitatea se întâlneşte, aleargă şi, prin implicarea fiecărui participant, strânge fonduri pentru cauzele înscrise. Organizaţiile locale sau grupurile de iniţiativă propun cauze, iar alergătorii care vor să se înscrie la cursă aleg o cauză pe care o susţin cu 50% din taxa de participare. În plus, ei îşi mobilizează prietenii pentru a dona pentru proiectul susţinut. În primele două ediţii s-au strâns peste 100.000 de lei pentru proiecte de educaţie, cultură, mediu şi social.
 
 

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Un altfel de western, pe muzica lui Leonard Cohen

Cetatea Făgăraş – al doilea cel mai frumos castel din lume

Related posts
Comments are closed