7:26 am - Friday March 29, 2024

Brașov CCE 2021: Faculatea de Sociologie face studiul de consum cultural

684 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Brașov CCE 2021: Faculatea de Sociologie face studiul de consum culturalMiercuri, 1 iulie 2015 a început „Studiul de consum cultural al populaţiei Municipiului Braşov – 2015”, care este derulat în parteneriat cu Facultatea de Sociologie şi Comunicare din cadrul Universităţii „Transilvania” Braşov.
„Acest studiu este foarte important în elaborarea strategiei culturale şi a dosarului de candidatură. Din acest motiv, facem un apel la sprijinul braşovenilor care vor fi chestionaţi de către operatorii de sondaj în următoarea perioadă”, a anunțat echipa de campanie pentru Brașov Capitală Culturală Europeană 2021.

Pentru uşurinţa identificării, operatorii vor purta şepci şi tricouri inscripţionate „Cultura Data”. În funcţie de rezultatele studiului de consum cultural, se va putea defini mai uşor priorităţile culturale, obiectivele şi direcţiile de acţiune care vor face parte integrantă din viitoarea strategie culturală a orașului. Totodată, acest studiu va avea un rol important în definirea conceptului pentru candidatura Braşovului la titlul de „Capitală Europeană a Culturii – 2021”.

În altă ordine de idei, luni, 6 iulie 2015, la Sala Patria, începând cu ora 18.00, va avea loc o nouă consultare publică a cu privire la candidatura Braşovului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.
Sunt invitaţi să participe toţi braşovenii care doresc să afle mai multe informaţii despre acest proces sau să prezinte propuneri, atât pentru dosarul de candidatură, cât şi pentru Strategia culturală a Braşovului pe următorii ani.
Până în prezent au avut loc alte consultări cu reprezentanţii mass-media, blogosferă, mediul politic, minorităţile din Braşov, instituţiile și ONG-uri de cultură. În următoarea perioadă vor mai avea loc consultări cu reprezentanții mediului economic și al societății civile.​

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

EXCLUSIV Directoarea economică a Casei de Pensii Brașov este incompatibilă

Un student de la Universitatea Transilvania Brașov a prins un tâlhar

Related posts
Comments are closed