11:45 am - Wednesday August 15, 2018

„Braşov 2021”, subiect de examen pentru şefii teatrelor, Operei şi Filarmonicii Braşov

280 Viewed Stiri Brasov 0 respond
„Braşov 2021”, subiect de examen pentru şefii teatrelor, Operei şi Filarmonicii Braşov

Instituţiile de cultură din subordinea Primăriei Braşov vor avea şefi noi din această toamnă. Reprezentanţii administraţiei locale au organizat un concurs de proiecte de management pentru ocuparea posturilor de manager de la Teatrul „Sică Alexandrescu”, Opera, Teatrul „Arlechino” şi Filarmonica Braşov. Procedura a fost suspendată o perioadă de o lună şi reluată din data de 9 iulie, deoarece unul dintre candidaţi a solicitat mai multe lămuriri şi completări. Astfel, pe portalul municipalităţii,  www.brasovcity.ro, au fost publicate noile condiţii de participare la concurs, caietul de obiective, bibliografia, regulamentul de concurs, precum şi etapele concursului. Contractele cu noii manageri se vor încheia pe o perioadă de 5 ani şi se vor face reevaluări anuale. De asemenea, contextul în care Braşovul este oraş candidat pentru Capitala Europeană a Culturii în 2021, este de dorit ca în caietul de obiective al candidaţilor şi în proiectele pe care aceştia le vor prezenta la examen să fie cuprinsă şi o strategie în acest context.
Noua dată limită de depunere a proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 3 august, până la ora 14.30. Reprezentanţii Primăriei au precizat că şi candidaţii care au depus proiectele de management până în data de 5 iunie 2015 trebuie să depună un nou dosar de concurs şi un nou proiect de management, elaborate în conformitate cu noile cerinţe. Proiectul de management va deveni documentul de referinţă ce va sta la baza evaluării anuale a managerului. Pe 7 august, vor fi anunţate rezultatele selecţiei de dosare, iar până pe 20 august va avea loc prima etapă a analizei proiectelor de management. În perioada 24-28 august vor avea loc interviurile pentru susţinerea proiectelor de management, iar dacă va fi cazul, pe 31 august se va da proba scrisă de departajare. Până pe 7 septembrie trebuie încheiată etapa contestaţiilor, iar deciziile finale vor fi publicate pe 8 septembrie.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Jazz şi muzică clasică la Castelul Peleş

S-a stins Aurel Ursu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători anticomuniști. A fost coleg de celulă cu fratele lui Emil Cioran

Related posts
Comments are closed