5:13 pm - Thursday April 20, 5482

Baschet: Olimpicele, la prima victorie din faza a doua a competiţiei

734 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Baschet: Olimpicele, la prima victorie din faza a doua a competiţiei
Astazi in cadrul etapei a 4-a din faza a 2-a a Ligii Nationale de Baschet Feminin Olimpia CSU  Brasov a obtinut prima victorie din cadrul fazei a doua a competitiei.
CSM Târgoviște – Olimpia CSU Brașov 35-59 (3-17; 12-16; 15-10; 5-16)

Meciul se anunța echilibrat, având în vedere loturile celor două echipe și pozițiile în clasament, dar echipa oaspete, Olimpia CSU Brașov, s-a instalat la cârma partidei. Meciul a fost unul cu reușite foarte puține, în primul sfert marcându-se doar 20 de puncte, iar în ultimul 21.

Târgoviștencelor le-a lipsit cea mai bună jucătoare, Prorche Poole, plecată în SUA din cauza unui deces în familie. Jocul fetelor de la CSM a suferit, iar spre final antrenorul Cătălin Tănase a părut resemnat în privința deznodământului partidei și a trimis în teren jucătoare care nu prindeau minute în meciurile de până acum: Tănase, Ghiță sau Alecu.

Au marcat pentru echipa noastra: Dominique Johnson – 20 pcte, 7 recuperari si 3 assist-uri; Adrienne Webb (double double) – 15 pcte, 10 recuperari si 2 assist-uri; Maria Ferariu – 8 pcte si 4 recuperari; Kristina Higgins – 5 pcte, 10 recuperari si 1 assist; Biljana Pesovic – 4 pcte, 4 recuperari si 2 assist-uri; Chis Ruxy – 3 pcte si 1 assist; Ioana Andreea Ghizila – 2 pcte, 3 recuperari si 3 assist-uri; Dora Denisa Ardelean – 2 pcte si 1 recuperare.
A mai jucat: Haas Andra – 1 recuperare.

In momentul de fata echipa este clasata pe locul 4 cu 13 victorii si 9 infrangeri.

sursa: Baschet: Olimpicele, la prima victorie din faza a doua a competiţiei by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

„Stegarii”, din nou la TV

Baschet: Olimpicele, la prima victorie din faza a doua a competiţiei

Related posts
Your comment?
Leave a Reply