3:21 pm - Monday March 19, 7979

Baschet: Gabi Irimia continuă la Brașov

275 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Baschet: Gabi Irimia continuă la Brașov

Gabi Irimie

Olimpia CSU Brașov a reușit cel mai important transfer al verii. Căpitanul echipei din sezonul trecut, Gabriela Irimia a semnat un nou contract cu gruparea de sub Tâmpa.

Jucătoarea născută în 27 ianuarie 1990 a evoluat în această vară pentru naționala de baschet feminin a României la turneul final al Campionatului European, găzduit de România și Ungaria. În sezonul trecut, Gabi Irimia a fost în sezonul trecut o jucătoare de bază în trupa condusă de Dan Calancea.

„Am ales Brașovul pentru sezonul viitor. M-am simțit foarte bine la Olimpia și de aceea am ales să continui sub Tâmpa. Simțeam și ca am lăsat ceva neterminat. Eu cred în această echipă și cred că în acest sezon putem depăși performanțele de anul trecut. Sper să reușim să intrăm între primele patru echipe din campionat și să jucăm în final-four-ul Cupei României”, a declarat Gabi Irimia.

„Sunt foarte fericit că am reușit să o păstrăm pe Gabi la noi la echipa. Este jucătoarea pe care eu am dorit-o foarte mult și este baschetbalista cu care începem echipa. Gabi este un caracter special, este o jucatoare extraordinară, o baschetbalistă de lot național. Având în vedere că în sezonul viitor este obligatoriu ca în teren să fie cel puțin o româncă timp de 40 de minute, pot spune că am reușit un transfer mare”, spune Dan Calancea.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

„Stejarii” au primit încurajări din partea Sandrei Izbaşa la Cheile Grădiştei

Un brașovean, la un pas de a cumpăra turneul de la Wimbledon: ofertă de 600 de milioane de lire sterline

Related posts
Comments are closed