9:00 am - Friday March 29, 2024

Ayan are nevoie de ajutor URGENT!

1175 Viewed Stiri Brasov 0 respond

1234Are doar sapte luni iar ultimele sase le-a petrecut mai mult in spitale.
Este cazul unui baietel din Sibiu care s-a nascut cu o boala genetica rara iar singura lui sansa vine din Franta, unde medicii de acolo l-ar putea face bine.
Familia lui nu dispune de banii necesari pentru analize si tratament. Ca o ironie a sortii, parintii copilului lucreaza in sistemul medical si ani la rand au salvat sute de vieti.
Acum asteapta si pentru ei o minune. Medicii spun ca Alexandru sufera de amiotrofie spinala, o boala genetica rara, care ii slabeste sistemul imunitar.
Acum baietelul este la spitalul din Targu Mures cu pneumonie, pe care medicii din Sibiu au confundat-o, initial, cu o raceala. Alaturi ii este mama, asistent medical.
Pentru ca lucreaza in sistemul medical mama lui Alexandru si-a dat seama la cateva saptamani dupa nastere ca ceva nu este in regula cu copilul ei.
Andreea Suciu Auner, mama copilului: “Am observat ca copilul nu isi misca piciorusele nu isi intoarce capul nu era normal pentru un bebelus, sa fie bebelus carpa, am ajuns la medici au zis ca e mare , e puturos sa las in pace ca baietii se dezvolta mai greu.
Am continuat investigatiile, ne-au trimis pe sectia de genetica. Ne-au recoltat analize. Medicul de familie la fel a zis ca haraiala de la piept e din cauza musculaturii neformate, ei au pus boala cronica nu au tratat acutul”
De aici a inceput calvarul familiei si pentru ca sistemul imunitar al baietelului era scazut acesta s-a imbolnavit de pneumonie.
Suciu Auner Andrea, mama copilului: “E primul copil, singurul. E greu pentru ca lucrez in sistemul medical si pe ambulanta atatia oameni ne-au trecut prin maini, copii si adulti si nu ne-a murit nimeni si eu copilul meu nu pot sa ajut.
Alexandru a fost transferat la spitalul din Targu Mures, iar aici medicii incerca din rasputeri sa-l tina in viata.
Oana Marginean, sef clinica de pediatrie SCJU Targu Mures: “A venit intr-o stare extrem de grava., este un copil diagnosticat cu amiotrofie spinala, cu pneumonie si insuficienta respiratorie.
A venit intr-o stare grava, internat in compartimentul de ATI, pronosticul este rezervat. Incercarile noastre de terapie au dat lent favorabila, a fost scos din insuficienta evolutia este in continuare grava”.
Mama lui Alexandru nu isi doreste decat sa ajunga in strainatate la un spital din Franta unde au trimis actele baietelului.
Singura problema este ca el trebuie transportat in conditii speciale, iar acolo au nevoie de multi bani de care familia nu dispune.
Pentru donatii:
CONT LEI: RO70RNCB 0233114475770001, BCR sucursala Sibiu, pe numele mamei Suciu Auner Andreea.
CONT EURO: RO41RNCB 0193 1144 7577 0001, Suciu Auner Andrea

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

Scrisoarea unui tânăr liberal către preşedintele Iohannis

Femeile Liberale din țară își dau întâlnire la Brașov în acest weekend

Related posts
Your comment?
Leave a Reply