3:19 pm - Sunday February 24, 3782

Avertisment din partea salvatorilor de vieți: „Cartea de salvare la bord” crește șansele de supraviețuire în caz de accident!

185 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Avertisment din partea salvatorilor de vieți: „Cartea de salvare la bord” crește șansele de supraviețuire în caz de accident!O foaie de hârtie ne poate salva viața. Vorbim despre cartea de salvare la bord, un document care le arată pompierilor cum trebuie să facă descarcerarea în caz de accident.

Astfel, salvatorii știu cum unde să acționeze și pot scoate foarte repede din mașină victimele.

Pentru a fi cat mai accesibilă echipajelor de salvatori, „Cartea de Salvare la Bord”, în format A4, trebuie să fie plasată, în fiecare autoturism, în spatele parasolarului din dreptul conducătorului auto.

Avertisment din partea salvatorilor de vieți: „Cartea de salvare la bord” crește șansele de supraviețuire în caz de accident!„Existența «Cărții de salvare» la bord va duce la îmbunătățirea timpului de răspuns, iar numărul de persoane salvate ar crește. Vorbim mai ales despre cazurile accdeintelor grave, când se pierde timp prețios. «Cartea de Salvare la bord» ne-ar ajuta să identificăm lai repede părțile componente ale autoturismului: airbag-uri, poziționarea bateriei, a rezervoarelor de carburnai, generatorul de gaz. Mai mult, ne pot indica punctele adecvate de tăiere. Airbag-urile tebuie idntificate pentru a ne desfășura intervenția în condiții de siguranță, trebuie luate măsurile necesare astfel încât acestea să nu se declanșeze accidental și să pună în pericol viața salvatorilor și a victimelor. Este evident că în momentul în care ai identificat punctel de tăiere facilitezi accesul mai rapid al personalului medical pentru  acord primul ajutor victimelor”, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

 Cartea de salvare la bord poate fi descarcată de pe internet, AICI!

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Cum legalizează Consiliul Local chestiunile fierbinți din Poiana Brașov

O să avem sau nu Centru de Agrement în Poiana Brașov? Vezi care este stadiul lucrărilor în prezent

Related posts
Comments are closed