8:31 am - Wednesday August 15, 2018

Autocarul supraetajat, la un pas de a fi casat. Audit financiar la APDT

206 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Autocarul supraetajat, la un pas de a fi casat. Audit financiar la APDTConsilierul județean Ionel Fliundra a solicitat conducerii Consiliului Județean Brașov realizarea unui audit financiar la Asociația Pentru Dezvoltarea Turismului Brașov, organism condus de consilierul local Christian Macedonschi. Răspunsul primt a fost că, după ce se termină controalele care se fac la această oră, angajații de la Serviciul de audit intern vor demara controlul solicitat.

„Am considerat că unele lucruri au fost făcute… să zicem «în pripă», membrii din conducerea APDT nu s-au prezentat la Consiliul de Administrație”, a explicat Flundra motivele pentru care a fost solicitat auditul financiar.

Apoi, unalt subiect care a stârnit nemulțumirea membrilor CA a fost faptul că almanahul turismului privind promovarea turismului în județul Brașov, plătit la un preț bun, pe motiv că ar fi o lucrare nouă, a fost un „copy paste” după un album mai vechi…

În altă ordine de idei, Fliundra a menționat că s-a opus cererii unor colegi care au cerut casarea autocarului supraetajat. „Autocarul este din 2008, unii colegi au propus casarea lui – pentru că întreținerea și asigurările, licențierea pentru traseul de transport costă foarte mult, iar încasările nu acoperă cheltuielile. M-am opus, pentru că durata de viață este mai mare ca la un autobuz. Am propus să-l închiriem, să fie folosit printr-o agenție turistică. Dl. Macedonschi lansasese la un moment dat un proiect să se facă un tur ale bisericilor fortificate, ar putea să fie folosit pentru așa ceva, dar proiectul a fost abandonat”, a precizat Fliundra.

 

 

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Brașovul vrea să se îndatoreze din nou la BERD pentru a cumpărat autobuze. Vezi de ce sumă e vorba

De astăzi ar trebuie să avem TVA de 9% la alimente. Facem lista magazinelor unde nu a scăzut prețul?

Related posts
Comments are closed