3:21 pm - Saturday March 19, 7836

Atomei, atac la Johannis pe tema noului Cod Fiscal

332 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Atomei, atac la Johannis pe tema noului Cod FiscalÎn orice dezbatere democratică, preşedintele țării  are dreptul să îşi expună punctul de vedere, iar ALDE respectă punctul de vedere expus de Klaus Iohannis.

„Dar, trebuie spus că este un punct de vedere eronat şi aducem argumente în acest sens, spune Adrian Atomei, preșeidntrele organizației municipale a ALDE Brașov.

„Scăderea taxelor – blamată de preşedinte – a fost propusă şi în programul său prezidenţial – scăderea TVA la 19%, de pildă. Klaus Iohannis critică, deci, ceea ce susţinea în 2014. Apoi, problemele legate de sustenabilitate ridicate de preşedinte nu stau în picioare, ceea ce rezultă nu doar din calculele specialiştilor de la minister, dar şi din discuţiile cu mediul de afaceri şi mai ales din răspunsul economiei la măsurile recente de scădere a taxelor: de la reducerea CAS cu 5% sau de reducerea TVA la alimente”, a precizat Atomei.

Dincolo de aceste argumente, a mai adăgat Atomei, trebuie spus că nu preşedintele face politica economică: „Avem un Cod Fiscal cu un sprijin politic parlamentar foarte larg, putere și opoziție, un Cod Fiscal care va aduce investiţii de miliarde de lei în România, aşa cum spun chiar reprezentanţii mediului fiscal. Codul Fiscal reprezintă o oportunitate să lăsăm politica conflictului deoparte şi să luăm decizii pentru România”.

 

Adrian Atomei

Presedinte ALDE Brasov,

Organizatia Municipala

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Cătălin Leonte: „Îmi doresc să fim Capitală Europeană a Culturii, să putem arăta lumii sufletul nostru”

ALDE, a treia forță politică la Brașov

Related posts
Comments are closed