1:30 am - Monday April 12, 2021

Anchetă după moartea suspectă a unui bebeluş de patru luni

442 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Anchetă după moartea suspectă a unui bebeluş de patru luni

Poliţiştii braşoveni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma decesului unui băieţel de doar patru luni.

Miercuri dimineaţa, băieţelul a fost dus la o clinică privată de către părinţii săi, care au spus că l-au găsit pe micuţ fără suflare şi credeau că a murit de rujeolă.

Deşi bebeluşul era deja în stop cardiorespirator, conform procedurii standard, s-au iniţiat manevrele de resuscitare, însă fără nici un rezultat.

Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate cauza decesului. Se aşteaptă efectuarea necropsiei.

Din primele informaţii se pare că că micuţul şi-a găsit sfârşitul prin moarte subită, un sindrom întâlnit destul de des la băieţeii cu vârsta de până la 6 luni, care dorm pe burtă.

 „În acest moment, colegii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Braşov efectuează verificări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov pentru ucidere din culpă, urmând ca la sosirea analizelor medico legale să se stabilească şi cauza decesului minorului. Sunt indicii care ar duce spre sindromul morţii subite, dar aşteptăm rezultatul necropsiei pentru a avea cauza exactă a morţii”, a declarat agent şef adjunct Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Cu toate că iniţial au existat zvonuri că bebeluşul ar fi fost suspect de rujeolă, medicii au infirmat însă această presupusă cauză a morţii şi au explicat că unitatea medicală nu are secţie de boli infecţioase şi nu acceptă internarea unor copii cu astfel de probleme.

La rândul său purtătorul de cuvânt a Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr. Claudia Bularca, prezentă la o conferinţă de presă la sediul Prefecturii, a afirmat că nu are cunoştinţă despre vreun deces cauzat de rujeolă.

sursa: Anchetă după moartea suspectă a unui bebeluş de patru luni by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Peste 3,35 milioane de euro costă refacerea Cinematografului Popular

Jaf sub ochii poliţiştilor, în Gara Braşov

Related posts
Your comment?
Leave a Reply