8:03 am - Tuesday October 23, 2018

ACS Tâmpa 2005, comportare onorabilă la Napoca Junior Cup

259 Viewed Stiri Brasov 0 respond
ACS Tâmpa 2005, comportare onorabilă la Napoca Junior Cup

ACS Tâmpa Braşov 2005 a participat, în weekend, la prima ediţie a turneului Napoca Junior Cup. Disputată la Baza Sportivă Unirea din Cluj, competiţia a reunit 13 echipe la categoria 2005, elevii lui Liviu Negoiţă făcând parte din grupa A, alături de CFR Cluj, Academia Cluj, Viitorul Cluj, Someşul Gilău, Juniorul Saut Mare şi FCM Baia Mare. Micii „urşi” au terminat întrecerea pe locul 8, dar, cu puţin noroc, puteau urca între primele 4.
Negoiţă au folosit următorii jucători la Cluj: Florescu Alexandru, Bejenaru Bogdan, Orghidan Andreas, Maftei Rareş, Serafim Dan, Valenciuc Robert, Manu Alexandru, Filip Robert, Păşcuţă Claudiu, Arnăutu Bogdan.
Chiar dacă nu a avut noroc să intre în lupta pentru unul din trofeele puse în joc, ACS Tâmpa Braşov s-a întors de la Cluj cu un premiu, de cea mai activă galerie la categoria 2005.

Grupa 2006 a lui Adrian Lancea, victorie cu Academia Hagi la Dolphin Cup 2015
Grupa 2006 de la ACS Tâmpa a luat parte, în weekend-ul trecut, la ediţia din 2015 a Dolphin Cup. Deşi au jucat la o categorie de vârstă cu un an mai mare, 2005, elevii lui Adrian Lancea au făcut o figură frumoasă la Constanţa, mai ales împotriva unor adversari de renume. De altfel, braşovenii au reuşit o victorie de răsunet, cu 2-1, chiar în faţa gazdelor de la Academia Hagi, care aveau ulterior să ia marele trofeu. În final, ACS Tâmpa a încheiat pe locul 8, după ce a pierdut în faţa formaţiei Prosport Focşani cu 2-4, deşi la pauză aveau 2-0.
Lancea a avut la dispoziţie următorii jucători: Pătraşcu Claudiu, Moroşanu Ionuţ, Bordea Caius, Bălănoiu Diego, Plăiaşu Rareş, Bosoi Laurenţiu, Vlad Mario, Pahoiu Mihai, Ungureanu Ştefan, Veriguţ Dennis, Stanciu Robert.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

În sfârşit, a venit vacanţa, seria Făgăraş-Vest a încheiat sezonul

Inter Cristian a câştigat campionatul juniorilor ligii a IV-a, iar FC Braşov la juniori C – 2000

Related posts
Comments are closed