5:13 pm - Saturday April 18, 6978

54 de locuri de muncă vacante, puse la bătaie miercuri la AJOFM Brașov

972 Viewed Stiri Brasov 0 respond

54 de locuri de muncă vacante, puse la bătaie miercuri la AJOFM BrașovAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov organizeaza in data de 16 iulie 2014 o selectie de personal pentru un agent economic din Brasov, care a solicitat aceasta activitate.

Locurile de muncă sunt puse la bătaie de Lugera, firmă internaţională cu birouri în România care oferă servicii de recutare şi selecţie a forţei de muncă şi leasing de angajaţi.

Astfel, sunt anuntate 54 de locuri de munca vacante in diverse meserii, cum ar fi: agent servicii client, colector (creante/debite),  sudor, ambalator manual, casier, lucrator comercial.

La aceasta actiune pot participa toate persoanale aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov (someri indemnizati si someri neindemnizati), precum si alte persoane interesate in gasirea unui loc de munca, elevi sau studenti.

Persoanele interesate sunt invitate sa se prezinte, miercuri, 16 iulie 2014, cu incepere de la ora la 9.00, la sediul AJOFM Brasov Str. Lunga nr. 1A, camera 8.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

RCS&RDS face angajări la Braşov

S-au definitivat proiectele de renovare a vechilor tabere de la Dâmbu Morii şi Timişu de Sus

Related posts
Comments are closed