5:15 pm - Wednesday March 21, 2018

46 de percheziții cu 165 de polițiști, în acest moment, la Brașov!

178 Viewed Stiri Brasov 0 respond
46 de percheziții cu 165 de polițiști, în acest moment, la Brașov!

Foto: Arhivă

La această oră, 165 de  poliţişti din I.P.J. Brașov efectuează 46 de percheziţii în  judeţul Brașov, la persoane bănuite de savârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani

În această dimineaţă, 165 polițiști din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează 46 percheziţii în judeţul Brașov, în baza autorizațiilor emise de  judecătorul competent, la domiciliile unor administratori de firme,precum  și la sediile și punctele de lucru ale acestora.

De asemenea, polițiștii pun în executare 40 mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor  de evaziune fiscală și spălare de bani.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov,cu un prejudiciu estimat de 23 milioane lei. În cadrul acestui dosar au mai fost efectuate alte 70 de percheziții în luna noiembrie 2014.

În urma cercetărilor  a rezultat  faptul că,în perioada 2011 – 2014, persoanele bănuite ar fi introdus în contabilitatea societăților cheltuieli fictive, în baza unor documente false sau care atestă situații nereale,în scopul prejudicierii bugetului de stat,prin intermediul unor firme fantomă administrate de persoane fără adăpost sau care nu au desfășurat niciodată activități comerciale. Societățile menționate au mai multe obiecte de activitate (construcții, consultanță, prestări servicii).

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al structurilor de suport abilitate.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

FOTO Accident în Centrul Civic, la Colegiul Național Meșotă

EXCLUSIV Directoarea economică a Casei de Pensii Brașov este incompatibilă

Related posts
Comments are closed